Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Söndagsvlogg 8 december 2019

Skärmavbild 2019-12-08 kl. 21.52.26

Här kommer en lite kortare söndagsvlogg. Det är vissa problem att prata ostört i en vlogg med 12 personer och en hund i familjen. 😉

Kramar Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Söndagsvlogg 8 december 2019

  1. Hej svejs 😊 Kanske ni har löst julgardinsproblemet redan, men fick en idé. Varför inte sätta upp tre takkrokar i taket ovanför fönstren. Skulle vara snyggt med typ krokar i svart smide. Fäst fina band i gardinerna och sedan är det bara att hänga upp 😁 När inte julgardiner hänger finns det så mycket annat man kan hänga upp, tex blommor, prydnader eller lampor…. Kram på er alla

    1. Nu är det löst, efter att ha suttit och ”gnuggat” fast kardborrebandet så fäste det bra och gardinerna är nu på plats:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *