Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Glass till lunch.

Igår upptäckte Ture sin spegelbild i spegeln i babygymmet. Han låg och skrattade och hade väldigt kul åt den där lille killen i spegeln. 😉

IMG_2682

IMG_2689

För övrigt så var det en ganska lång arbetsdag igår. Jag öppnade förskolan 06.00 och jobbade i barngrupp på förmiddagen. På eftermiddagen satt jag i reflektionsmöte en timme och återgick sedan till arbete i barngrupp fram till 15.45.
Klockan 17.00 var det dags för arbetsplatsträff och det mötet var klart vid 19.00.
Efter en sån arbetsdag känner man inte riktigt för att göra så himla mycket mer. 😉

Idag har har Erik och jag jobbat medan Linda varit hemma med Nils, Birk och Ture.

IMG_2695

Linda tog emot ett paket idag. Det ska vara en säng till spiketältet i paketet. =) Nu måste vi bara hinna till Åre innan jul också..

59715714727__7A2CE4ED-8A5F-44CF-ADA3-C99A2D29BBE2

IMG_2693

Nils och Birk åt glass till lunch idag.. ehm.. ja.. sånt kanske man inte ska erkänna till andra? 😉 Men nu blev det tydligen så idag.. dom är ju hemma för att dom är sjuka, så då får det vara okej. =)

IMG_2694

Det blir som inte så mycket annat gjort än att jobba nu ett tag känns det som.

Vi borde ta tag i julklappsinslagning, bakning och annat fix inför jul. Men det får vänta nån dag till. 😉

Så laddar vi för morgondagen!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *