Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Tur Linda gillar listor!

Så har vi landat hemma i soffan efter en helg i Åre. Vi har haft det härligt med fixande i kuren och lek ute med barnen. Ja.. då är det Erik som fixat i kuren och jag som varit ute och lekt. 😉 Linda har skött städning och suttit vid datorn och jobbat en del.

Jag tycker det är en perfekt uppdelning av arbetsuppgifter. =) Jag gick på upptäcktsfärd med Nils och Signe. Vi hade med oss Ture i vagnen också, vilket kanske begränsade upptäckandet en aning.. lite knöligt att rulla vagn i skogen. 😉 Vi kollade olika skyltar och funderade över vad dom betyder. Det är kul att höra barnens tolkningar av skyltar som är självklara för oss vuxna.
Nils hade med en korv som han skulle mata räven med. Vi hittade ingen räv.. så han slängde den i skogen och hoppades att räven skulle hitta den. =)

Idag tog vi det mest bara lugnt under förmiddagen och satsade på att åka lite tidigare från Åre för att hinna med att stanna för hos några vänner på vägen hem. Vi passerar deras hus varje gång vi åker till och från Åre.. och det känns så dumt att bara åka förbi varje gång. Det är ju som trevligt om man tar sig tid att stanna för nån gång ibland också.
Så stannade vi där för middag. <3

Vi fortsatte åka hemåt efter 17 nån gång. Åkte till Tännviken för att hämta upp Isabelle och Birk.. svängde in hos Nils och Signes Gudmor för att hämta Moa.
Kom hem vid 19.45. Då var det läge att lägga småttingarna, som redan var uppe på övertid. Tur att dom hade duschat i Åre imorse, så det var avbockat iallafall. =)

Nu satsar vi på en ny spännande vecka!

IMG_3034
Nils njuter av att vara ute på förskolan. =)

Den kommande veckan innehåller bland annat arbete på förskolan, möte på skolan, fira en födelsedag, julpynta, möte med arbetsförmedlingen, ett städuppdrag, bakning med mera, med mera!
Tur att Linda gillar att jobba med listor. Hon har utarbetat en lista med punkter som ska bockas av till veckan. De är bara att börja beta av den imorgon! =)
Det kommer väl att skapas ett antal listor de kommande veckorna.. Nu när julen närmar sig hopar sig det med saker som ska göras! Men med bra struktur så behöver det inte bli stressigt. =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *