Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ture 6 månader!

Idag firar vi att Ture fyller 6 månader! Hurra hurra hurra!
Alltså tänk att det redan gått ett halvår sen han kom till oss. De första åtta veckorna var ganska sega då vi vistades på sjukhuset.. men sen har tiden bara rusat fram!

Idag var det alltså dags för den obligatoriska månadsfotograferingen. =) Vi tar saker saker som är aktuella för just den dagen och skapar den siffra som motsvarar hur många månader Ture är. Idag var det då dags för siffran 6.
Det är fredag och vi har åkt till Åre för att tillbringa helgen i husvagnen. Så fick vi helt enkelt ta saker i husvagnen, relaterade till vad vi gör just nu.
tog barnens leksaker som finns här. Blanda annat leksakshusvagnar, vilket passar perfekt ju! =)

IMG_0980

IMG_0981

IMG_0982

IMG_0995

IMG_0996

IMG_0997

Innan vi åkte till Åre har Erik och jag jobbat på förskolan. Linda har varit hemma med Ture och Birk. Birk har varit hemma torsdag och fredag den här veckan. Han verkade lite hängig redan i onsdags på förskolan, torsdag morgon var han inte riktigt på topp och fick stanna hemma med Linda.
Så har han fått vara hemma och ta det lugnt och ladda inför helgen istället.

IMG_2572

IMG_2576

IMG_2579

Hemma har han hunnit med en massa saker. Bland annat dansat till något program på tv, spelat piano och busat med Doris. =)
Jag är mest glad för att han suttit vid pianot och spelat. <3  Det är hittills inte något av barnen som visat speciellt stort intresse för pianot.
När jag var liten stod det här pianot hos mormor och morfar. När vi var där och hälsade på hängde jag och mina syskon vid pianot ganska mycket. Det har alltid haft en stor dragningskraft hos mig.
När morfar gått bort och mormor flyttade till lägenhet flyttade pianot hem till oss och jag spelade på det ganska mycket. Sen har pianot flyttat med mig på några olika adresser.
Jag spelar på och sjunger ganska mycket vid det här pianot och älskar det. Det är en avkoppling och ett jättebra sätt att koppla bort allt annat i livet. =)

Nu håller jag tummarna att Birk kanske kan gå i mina fotspår och bygga upp ett intresse för att spela och sjunga. =)

IMG_2585

IMG_2590
Doris vill gärna ha kakan Birk har bakom ryggen. 😉

IMG_2583

Nu tackar vi för idag och ser fram emot en härlig helg i Åre. =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *