Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vad behöver köpas till vintersäsongen?

Hmm.. undrar om det här kan uppfattas som störande av dom man delar sovrum med? Jag råkade ta en skärmdump imorse när jag skulle kliva upp.
Såg bilden nu när jag skulle kolla om jag hade några bilder till bloggen.. tre larm ställda och har snoozat alla tre.. så dom ska ringa igen.. så kan jag hålla på att snooza sådär ett tag innan jag kliver upp.
Stackars dom som ligger bredvid och får störa sig på att min telefon ringer tre gånger per 10 minuter en halvtimme varje morgon.
Jag kanske måste skära ner på mitt snoozande en aning? 😉

thumbnail_IMG_2995

Igår kväll tog vi tag i att inventera vinterutrustningen. Jag upprättade en tabell med alla i familjen och vilka saker vi skulle kolla över. Det behövs lite struktur för att veta vad man håller på med när man är 12 personer i en familj.

IMG_2565

Så gick vi ner i källaren och började kolla. Linda letade fram grejor, Erik la undan det som inte kunde användas den här vintern och jag förde protokoll.
X för det som finns.
O för det som inte finns.
– för det som inte behövs.
? För det vi måste kolla upp.

IMG_2567

Inför inventeringen hade jag mätt alla barns fötter eftersom det var en del skor som skulle kollas över. Jag skrev ner fötternas längd i en tabell och lämnade sedan över den till Linda. Så tog hon å började kolla upp vad som behövde beställas. Under tiden läste jag skoljuridik.

IMG_2560
Ture är nöjd i sin babysitter. <3

Idag har vi arbetat på förskolan och kom hem vid 16.15.
Efter middagen åkte Linda och jag på affärn en sväng. Alltid är det något som behöver handlas.. och vi hade ett par paket som skulle hämtas ut.
Resten av kvällen har vi spenderat i soffan. Jag har läst, Linda har mixtrat med administration och Erik har nattat barnen.

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *