Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Inköp av golv!

Idag började vi med att göra ett nytt försök att få husvagnen på plats. Tyvärr är det fortfarande lerigt och halt i uppförsbacken där vi ska upp med husvagnen.. vi skottade dit grus i hopp om att det skulle lösa problemet.
Men nä.. det gjorde det inte.. gruset flög iväg eller grävdes ner i leran och sen var det precis lika illa som innan.
Linda ringde campingägaren för att be om hjälp. Han kom hit och pratade med oss en stund. Väldigt trevlig kille. =)
Han hade inte något fordon att hjälpa oss med, men skulle kontakta någon under dagen som kanske kunde hjälpa oss.

När vi inte fick husvagnen på plats bestämde vi oss för att åka till Östersund för att fixa lite saker. Erik ville stanna kvar och fortsätta snickra, så Linda och jag åkte iväg med barnen.
När vi kom fram till stan började vi med lunch på McDonalds.

IMG_2466

IMG_2468

Därefter blev det en sväng på KappAhl.. Där hittade Birk ett par skor han bara måste ha!! Han har ju gått runt i Isabelle och Moas avlagda finskor de senaste veckorna.. Ungefär 7 storlekar för stora.
Idag hittade han ett par liknande i sin egen storlek. Så vad gör man? Köper dom såklart! Han måste ju få ett par egna finskor att strutta runt i. 😉

IMG_2469

IMG_2471

Sen blev det en sväng på Rusta för att kolla på klickgolv. Som av en händelse reade dom ut ett grått klickgolv. 64 kr/kvadratmetern. Billigare än så kan vi nog inte komma undan.
Det får bli bra till spiketältet! =)

IMG_2472

När vi hade uträttat alla ärenden vi hade åkte vi tillbaka till campingen i Åre. Erik hade hunnit snickra på en hel del under tiden vi var borta. =)
Om vi lägger några dagar till på det här så kommer vi äntligen kunna använda kuren! Hurra! Det ska bli så skönt att ha mer utrymme när vi är här på vintern.

thumbnail_IMG_2768

thumbnail_IMG_2769

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *