Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Idag bar det av till Åre!

Idag tog vi och kopplade på husvagnen och drog till Åre. Hela dagen har gått åt till att städa, packa och fixa för några dagar i husvagnen. Erik har kört maten till gamlingarna i helgen och därför kunde vi inte komma iväg tidigare än 16.30 idag.

När vi åkte var allt frid och fröjd.. Men allt eftersom så blev väglaget sämre och sämre.. det var mellan -1 och +1 grader i luften och fuktigt i luften. Ömsom regn, ömsom snö.
När vi kört ungefär halvvägs började det bli slirigt i kurvor och uppförsbackar. Härligt med underkylt regn.. eller inte!
Jag satt och spände mig hela vägen.. och troligtvis övriga i familjen också, men det märkte jag inte eftersom jag var helt fokuserad på att hålla ekipaget på vägen.

Men nu är vi iallfall framme! =)
Vi har parkerat husvagnen provisoriskt på en ledig plats och ska parkera om till vår rätta plats på tisdag eftermiddag. Vi väntar nämligen på att kuren ska levereras hit.
Vi har bokat in transport av den på tisdag förmiddag. Idag lastades den, så nu är det tomt på gräsmattan hemma. Äntligen! Den har stått där allt för länge. Det var ju meningen att den skulle fraktas förra säsongen.. men det föll ju som bort eftersom vi inte kunde vara i Åre p.g.a. graviditeten.

Nya tag denna vinter. =)
Nu ser vi verkligen fram emot att få hit kuren och inreda den. Det kommer göra allt så mycket smidigare den här vintern. Det blir inte lika trångt och vi behöver inte ha allt i husvagnen.

IMG_2439

När vi kom fram var det ganska kallt i husvagnen. Kan vara så att jag glömde ställa om så värmen skulle gå på gasol under resan. Vi lindade in barnen i täcken och filtar i väntan på att det skulle bli varmt. 😉

IMG_2440

Som tur är tar det inte speciellt länge att värma upp husvagnen. =)

IMG_2442

IMG_2445

Nu har vi ätit kvällsfika och nattat ungarna.
Dags att knoppa in även för vår del så vi kommer upp i bra tid imorgon. Då bär det av till bygghandeln för att införskaffa lecablock som ska placeras ut innan kuren kommer.

Så tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *