Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ture 5 månader!

Idag blir Ture 5 månader! Hurra hurra! =)
Vi är mitt i renoveringen av hallen.. så med snickarbyxorna på och verktygslådan i handen tog jag tag i den obligatoriska månadsfotograferingen!
Det är som kul att hitta på något som speglar vad vi gör just den dagen Tures månadsdag är. =)

IMG_0928

IMG_0930

IMG_0932

När fotograferingen var klar tog jag tag i att foga lister i hallen. Erik slipade spackel vid dörröppningen som jag sedan målade.
Linda tog hand om Ture. Han har varit ganska stökig ikväll. Han har bajsat och ätit bra, men det är ändå något som inte riktigt är som det ska. Ligger och sparkar och gnäller. Kan vara så att han är trött och borde sova.. men det brukar han inte ha problem att göra. Så vad vet man.
Det får bli en flaska ersättning till om en stund och hoppas på att han somnar då. =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *