Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vad blev gjort den här helgen?

Det blev en helg med hemmafix den här helgen också. I fredags avslutade jag min arbetsdag lite tidigare än övriga dagar den gångna veckan. Åkte från förskolan 14.00 och tog med Linda, Signe och Ture. Erik, Nils och Birk var kvar på förskolan.
Vi åkte på byn för att handla inför helgen. Vi började med att fika på Ica eftersom vi missade mellis på förskolan. =) Sen fredagshandlade vi innan vi åkte hem.

IMG_2386

Vi gjorde även ett besök på Cigarraffärn för att leverera ett paket som skulle dit. Signe inventerade tidningarna och läskkylen medan vi pratade med vår anställda där. 😉

IMG_2387

Så var det helg.. och vad var planen för helgen då? Linda gjorde upp en lista med saker att göra.
*Åka till förskolan för att städa upp ute
*Snickra på husvagnskuren
*Fixa klart i hallen
* Posta paket
* Beställa mat
* Städa garaget
* Ta bort skräp ute här hemma
* Byta däck på bilarna

Okej.. Det var hennes lista alltså. Som vi alla skulle engagera oss i tror jag..
Så.. Vad har jag bidragit med på den här listan under helgen?

Jo, jag postade paket och lackade skohyllan i hallen. Klart för min del.
Erik har städat upp ute på förskolan och bytt däck på bilarna. Linda har beställt mat.

Så.. de större punkterna på listan verkar inte direkt ha blivit något gjort med..
Däremot har det blivit andra saker gjorda istället. Vi har bland annat hunnit med att handla en gång till, göra plankstek till lördagsmiddag, massa administrativt arbete som inte hunnits med under veckan, druckit kaffe med syrran, kollat på film, städat, badat barnen, klippt Oscar och så vidare.

IMG_2395

Här är vi påväg ut för att gå till affärn. Birk va inte på jättetrevligt humör. Han va nog sur över att liggdelen va för liten att ligga i. 😉 Vi bytte den mot en sittdel innan vi gick. =)

thumbnail_IMG_2690

När man missbedömer hur många som ska äta middag hemma och gör en plankstek för mycket.. 😉
Doris blev ju glad för det. =D

thumbnail_IMG_2692

Nu laddar vi för ännu en arbetsvecka. När den veckan är slut är det lov för barnen. =) Vi planerar att kunna åka till Åre för att ställa för vintern under den veckan. Kuren ska fraktas på fredag och då åker vi dit för att ta emot den där.
Sen är det bara att bygga och snickra för att få den redo för att kunna bo i. Det ska isoleras och fixas invändigt. Om vi lägger all energi på det några dagar så ska kuren bli klar. =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *