Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vlogg! =)

Men äntligen kom vi med en vlogg!! =)
Här är en vanlig onsdag i oktober.. såhär kan en vardag se ut för oss.

Ha det gott.
Kramar Polyfamiljen

 

6 reaktioner på ”Vlogg! =)

  1. Butiker som Kappahl och H&m brukar ha klädinsamling där man får en rabattkupong på typ 50 kr för varje påse man lämnar in så kan man använda dessa vid betalning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *