Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

2 långa arbetsdagar!

Nu har det varit två långa och intensiva arbetsdagar. Igår klev jag upp klockan 05.00 för att göra mig iordning och öppna förskolan 06.00. Arbetade i barngrupp och kök under dagen och åkte från förskolan vid 16.00.
Hämtade upp Linda och åkte till affärn för att handla och hämta ut ett paket.
Middag och läggning av barn.. Sen lite kvällsjobb.
Vi satt och förberedde till föräldramöte på förskolan. Kollade igenom bilder och filmer och reflekterade kring arbetet på förskolan.
Vi gjorde iordning en presentation som skulle projiceras på väggen under mötet samt ett bildspel att ha på innan och efter där föräldrarna skulle få en inblick i vad vi arbetat med de senaste veckorna.

Vid 22.30 fick vi vara klara. Dags för sängen!

Idag klev jag upp vid 07.40. Värsta sovmorgonen! 😉
Gjorde mig iordning och åkte till Cigarraffärn för att jobba där under förmiddagen.
Linda kom dit vid 11.30 för att fixa lite saker. Klockan 13.00 åkte vi ut till förskolan för att förbereda till kvällens föräldramöte.
Vi städade, fixade med miljöerna, kopplade teknik, kokade kaffe och grejade på.

thumbnail_IMG_2606

17.45 började det droppa in föräldrar och mötet pågick mellan 18.00-20.00.
Det var ett väldigt bra föräldramöte. Vi började med information för samtliga föräldrar om verksamheten och det arbete som pågår på förskolan.
Efter det blev det kaffe och kaka avdelningsvis. Det är väldigt givande att sitta i mindre grupper och prata. =) Det är så fantastiskt med engagerade föräldrar och många bra reflektioner och diskussioner uppstod.

När mötet var klart plockade vi ihop och diskade undan. Svängde förbi affärn och köpte pizza på vägen hem.. kom på att vi inte riktigt kommit ihåg att äta middag idag.
Erik och barnen åt middag hemma.. men då var ju Linda och jag på förskolan och fixade inför mötet.

Klockan 21.00 landade vi i soffan med varsin pizza. Det var vi värda! 😉

IMG_2330

IMG_2324

IMG_2336

IMG_2334

Nu tackar vi för idag och ser fram emot en normallång arbetsdag imorgon. =)
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *