Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Äntligen måndag!

Så har vi startat upp ännu en härlig vecka! Igår vid middagen försökte en av tonåringarna i huset retas med att det snart var måndag och dags för jobb igen.
Jag funderade på vad som stod på planeringen.. Frukost och sen utflykt till lusthuset och dammen.. korvgrillning.. vara ute i friska luften och njuta av hösten..
Mmm.. ja, det kändes bara lockande att det skulle bli måndag faktiskt. =) När man arbetar på en förskola och har ett stort utrymme att hitta på roliga saker så gör det inte ont att jobba precis.

thumbnail_IMG_2589

Vi gjorde ett besök vid dammen eftersom barnen intresserar sig väldigt mycket för vatten. Vattenpölen på gården är det bästa som finns!
Idag kollade vi på det forsande vattnet vid dammen och funderade på varför det var en damm där.

thumbnail_IMG_2596

Efter lunch så var vi ute på gården. Vid 13.00 gick jag och Linda in för att städa och fixa mellanmål.
14.45 hade vi en anställningsintervju och 16.00 var det dags för ytterligare en anställningsintervju.

17.45 åkte vi från förskolan och tackade för idag.

Kvällen blev ganska kort idag och vi har inte hunnit så mycket mer än att äta middag och lägga barn.
Så tackar vi för idag och ser fram emot en ny härlig dag imorgon. =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *