Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vilodag..?

Söndag och vilodag..? Njae.. det där med vilodag är ju överskattat. 😉 Jag minns att vår konfirmationsledare sa att vilodagen inte nödvändigtvis behöver betyda att man slappar och gör ingenting. Vilodagen kan betyda att man gör något annat än det man gjort hela veckan.
För vår del innebar det att inte jobba med företaget idag. Det är vad vi gjort hela veckan innan. Så idag jobbade vi på med renoveringen av hallen. Det kräver inte lika mycket tankeverksamhet som att driva ett företag med en förskola, Cigarraffärn, hushållnära tjänster, matkörning, anställda, möten, intervjuer, beställningar.. och så vidare, och så vidare!

Det var rätt skönt att pilla på med lister, målning, fogning och sånt pyssel idag. =) Målningen stod Erik och Linda för medan jag pillade på med det andra.
När jag var ute och sågade hade jag Birk till min hjälp. Sen hjälpte han mig att spika fast listerna mot golvet. Han är väldigt intresserad av att hjälpa till med såna här saker. =)

Vid 15.30 la jag ner verktygen för att fixa söndagsmiddag. Det kan ju vara trevligt med det också. Moa hade önskemål om friterad kyckling, så det fick det bli idag.

thumbnail_IMG_3043

Medan vi fixade middagen råkade Birk somna på soffan.. Han hade inte tid att sova middag tidigare idag eftersom han ville va med och fixa i hallen. Vi gjorde ett försök att få honom att sova vid 13.00.. men det gick inte så bra.
Så.. ja, han fick sova en timme på soffan istället då. 😉

thumbnail_IMG_3044

Kvällen har bestått av de sedvanliga söndagsrutinerna. Badning av barn och förberedelser för veckan som kommer.

Nu tackar vi för den här helgen.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *