Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Idag behövde vi lite andrum.

De senaste dagarna har det varit full rulle som vanligt. Arbete på förskolan under dagarna och grejande hemma på kvällarna.
Igår var det kanelbullens dag, vilket givetvis var tvunget att uppmärksammas. Vi köpte kanelbullar.. vilket vi aldrig brukar göra. Vi brukar ju baka våra egna kanelbullar och sälja. Men iår har det varit mycket annat att fokusera på, så kanelbullebaket fick stryka på foten.

Vi får glädja oss med att dom köpte kanelbullarna även bidrog till att skänka nån krona till rosa bandet. =)

IMG_2318

thumbnail_IMG_2581

Idag har vi mest bara tagit det lugnt. Jag tror inte att nån av oss kände för att dra igång något större projekt faktiskt. Det har varit en ganska intensiv vecka och nu behövde vi bara få andas lite.
Vi har städat och plockat. Jag tycker det är rätt okej att få dammsuga och skura. Det kräver ingen direkt ansträngning för hjärnan.. man bara gör det utan att tänka. =)

IMG_2320

Nu har det gått nästan 7 veckor sen Signe tog hål i öronen. Hon hade fått nya örhängen när hon fyllde år och ville gärna ha dom. Det var visst lite otrevligt att byta örhängen.. Därav den ledsna uppsynen på bilden.
Men det gick ganska snabbt över när hon fick se hur det blev med nya örhängen. 😉

På eftermiddagen kom Nils, Signe och Tures gudmor på besök. Hon hade med sig presenter till Nils, Signe och Birk eftersom dom fyllt år de senaste veckorna. Vi hade några trevliga timmar med fika och allmänt prat. Skönt att få sitta och prata och ta det lugn några timmar. <3

IMG_2321

IMG_2322

Den här dagen avslutade vi med kräftor, räkor och ett glas vin. Det var vi tamejtusan värda tycker jag! 😉 Så laddar vi batterierna för morgondagen. Det kanske är läge att ta tag i något då? Det finns ju ganska mycket som behöver göras..

Nu tackar vi för idag och önskar alla en fortsatt trevlig helg.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *