Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

När man glömmer bort övervåningen..

Så var det onsdag. Linda stannade hemma idag för att ta tag i lite saker. Ture har varit lite tussig och det är läge att få stanna hemma och ta det lugnt.
Det verkar som att övervåningen var prioriterad idag. Om man råkar glömma bort att kolla till övervåningen där barnen bor under några veckor så hinner det hända ganska mycket. 😉
Det fanns en hel del smutstvätt, disk och dammråttor att bära ner.
Dom här sofforna ska ut också. Alexander har haft en på sitt rum, men slängt ut den. Den andra soffan har stått i hallen där uppe.. men den fyller ingen större funktion.
Det kanske är läge för en liten genomgång med barnen hur man städar..?

IMG_2306

IMG_2310

Det har röjts i tvättstugan också.
Linda har förberett till Erik med kläder till Nils, Signe och Birk. Det är ju som lättsamt att bara ta en hög som är klar. =)

IMG_2311

Erik och jag har jobbat på förskolan hela dagen. Jag tog köket idag och Erik arbetade i barngrupp.
Ute lagas det mat för fullt. Där blir man bjuden på allt från spaghetti till tårta. =)

thumbnail_IMG_2569

Jag upptäckte en vitlök som börjat växa i kylskåpet.
Den tog jag ut till barnen och visade..

thumbnail_IMG_2574

Vilket resulterade i att det planterades i skaparverkstan. =)
Så får vi se vad som händer med vitlöksklyftorna.

thumbnail_IMG_2571

Både Erik och jag avslutade vår arbetsdag vid 15.30.
Hem, äta middag och sen administrativt arbete. Bokföring och fakturering stod på schemat för kvällen.

Så var den här onsdagen över.
Tack för idag, slut för idag.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

En reaktion på ”När man glömmer bort övervåningen..

  1. Hej! Alltid lika kul att läsa eran blogg😀. Man blir alltid glad o ni ger mig inspiration till att ta tag i saker som lätt kommer efter…nu har ja startar projektet ”rensning,sortering o organisering” av huset…finns lite eller rättare sagt mycket,väldigt mycket att gå igenom så kommer ta sin tid😅. Först boytan o trädgårdsröj,sen källare o ska även ge mig på husvagnen😀. Har husvagnen på säsong (ja o mina tre hundar tillbringar 4-5 mån om året i den,mannen pendlar mellan huset o vagnen beroende på hur han jobbar). Å jösses vad mycket man får in i en husvagn😅,eftersom att ja tillbringar så mycket tid där så vill ja ju ha i stort sett samma bekvämligheter som hemma i huset . Precis vart i vagnen några dar för att göra iordning för vintern (ner med förtält osv),började gå igenom köksskåpen…brödrost,våffeljärn,elvisp,smoothiemixern,handmixer,toastjärn,minielgrill mm. Sorterade bakformar i alla möjliga olika storlekar o ”mönster”,majsgafflar,isformar i silikon med olika motiv mm🤣. Känns som lite väl möe,speciellt när ja tänker på hur det var när ja som barn åkte med mina föräldrar på husvagnssemester…ett gäng engångstallrikar,bestick o muggar + en grill😆. Skrattar år mig själv när ja i somras kom på att det nog skulle va bra o ha en mindre tvättmaskin i förtältet🤣. Oj,kom visst in på lite sidospår,tillbaka till vad det var ja undra,läste att ni planterat vitlök. Skalar ni vitlöksklyftorna innan plantering? Tog ni en el flera klyftor i en kruka? Ha nu en riktigt fin o härlig höstdag🍂😊🍁. Ps:nån v-logg på gång? 😃.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *