Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fredags-feeling på en måndag!

Imorse åkte jag till förskolan och var riktigt taggad på att det här skulle bli en toppendag! =)
En eventuell ny medarbetare skulle komma vid 07.00 för att vara med under dagen. Efter frukost skulle den samiska språktränaren komma för att vara med våra samiska barn. Klockan 09.00 skulle en familj komma för att påbörja inskolning av sitt barn.
En grupp skulle ut på förmiddagen. På eftermiddagen arbetade jag ute en stund och sen fixade jag mellanmål. Jag bakade bröd av gröten som blev över imorse och serverade den ute.
En avdelning hade reflektionsmöte och sen fanns det tid för att styra upp lite praktiska saker. Skaparverkstaden skulle möbleras om för att få bättre förutsättningar att bedriva en bra verksamhet där inne.

Idag var stämningen verkligen på topp på förskolan! =) Visst  är det fantastiskt när veckan börjar på det här viset?! =) Det var nästan som att vi hade fredags-feeling på en måndag. 😉

thumbnail_IMG_2555
Ute på gården jobbar barnen på med sand, vatten och lera. Det gäller att passa på nu innan det blir vinter. 😉

thumbnail_IMG_2556

Erik avslutade sin arbetsdag vid 15.30. Linda och jag fortsatte jobba på en stund till och åkte från förskolan vid 16.20. Jag svängde in på Ica och hämtade ut ett paket som kommit. Jag hade beställt en massa böcker som hör till rektorsutbildningen. Så nu är det bara till att se till att avsätta tid för att läsa. =)
Det är 6 veckor till nästa internat och till dess är det läge att ha gjort det som ska göras. Sex veckor går ju väldigt fort!

Efter middagen idag gick Erik ut för att snickra på husvagnskuren. Jag tog tag i snickrande i hallen. Det vore ju bra om vi blev klara med dom sakerna nån gång också. Jag har satt lister ikväll.. ett jäkla pillande med det för att få det bra.

Nu tackar vi för idag och laddar för morgondagen. =)
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *