Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

En död fågel.

Ja men då har vi landat i soffan igen då. Det har varit en händelserik dag även idag. Det känns som vi har ganska fullt upp hela tiden nu. Men det är ju trevligt att ha något att göra. 😉
Erik och jag åkte till förskolan vid 07.00. Erik öppnade en avdelning och jag gick upp till den avdelning som redan var öppnad tidigare.
Jag tog med mig några barn och gick in till skaparverkstaden medan en pedagog var i det stora rummet med en grupp barn. Så tog vi emot barn som kom och förskolan fylldes på allt eftersom.
I skaparverkstaden blev det prat om fåglar. Ett barn hade sett en död fågel på morgonen och det var såklart en stor grej. Vi kollade på bilder på olika fåglar för att reda ut vad det var för fågel som hade dött. Hur hade den dött?
Sen berättade ett barn om att pappa hade skjutit en fågel som såg ut sådär, och pekade på en tjäder. Nån hade sett en uggla tidigare i veckan.. och så vidare. Väldigt intressanta samtal innan frukost. =)

Jag jobbade i barngruppen fram till 12.00.
Klockan 13.00 hade Linda och jag ett möte inbokat. Mötet var klart vid 14.15. Sen blev det lite fixande innan vi åkte från förskolan.

När vi kom hem var det dags för torsdagsstädning och middag.
Städningen går ju ganska snabbt om alla hjälps åt. =) Nils och Birk ryckte åt sig varsin dammsugare och städade för glatta livet. =)

IMG_2173

IMG_2174

IMG_2175

Klockan 19.00 hade vi en anställningsintervju inbokad. Ett trevligt möte! =)

20.00 kunde vi slänga oss i soffan och ta det lugnt.

Nu laddar vi för morgondagen! Redan fredag! Det var den veckan det.
Tack för idag, slut för idag.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *