Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

På spridda håll idag.

Idag har vi varit på olika håll och grejat på. Eriks dag började med att han åkte ut till förskolan vid 07.00. Min dag började med att jag klev upp 07.30 för att avstyra ett världskrig på övervåningen. Jag vet inte vad grejen är, men det verkar vara lite svårt att alla sköter sig själva och förbereder sig för skolan.
När världskriget var avstyrt gjorde jag mig iordning för att åka till Cigarraffären för att jobba där några timmar. Linda åkte till förskolan vid 10.30 för att styra upp några saker där.

Klockan 13.00 hämtade Linda upp mig på Cigarraffärn och vi styrde in mot Östersund för att träffa Oscar. Han tänkte anmäla sig på en trafikskola för att ta körkort. För att anmäla sig behöver man giltig id-handling.. vilket han inte hade eftersom datumet på hans pass hade gått ut. Så han skulle skaffa sig ett nytt pass.. och för det behöver man en giltig id-handling.. eller någon som intygar att det är rätt person.
Så.. vi åkte in för att intyga att Oscar är Oscar så han kan få ett pass, så han kan anmäla sig till trafikskolan. Vi hade inte så mycket till val än att köra de 10 milen enkel väg för att få det gjort. Oscar går ju skola i Östersund på veckorna och är endast hemma på helgen då polisstationen inte är öppen.

När vi ändå var inne i stan passade vi på att shoppa. Det behövdes hyllor till förskolan och Cigarraffärn, skotorkar till förskolan och lite annat lull-lull. Jag sprang på tulpanlökar på Rusta och köpte några kartonger.
Ska köpa ett par säckar jord till det och ta med till förskolan. Tänker att jag ska duka fram det ute på gården nån dag framöver och se om barnen är intresserade av att fixa en tulpanrabatt. =)

Vi åkte till Willys för att handla, som vi brukar göra när vi är i stan. Innan vi åkte hem droppade vi av Oscar vid sin lägenhet och köpte med oss mat från Mc Donalds.
När jag var inne för att köpa hamburgare gjorde Linda ett försök att mata Ture. Han var dock inte intresserad av att äta just då.. mer intresserad av att prata och flina. 😉

IMG_2168

IMG_2169

Vi kom hem vid 18.15. Lagom till kvällsrutinerna för att få småttingarna i säng.
När dom var lagda satte jag mig i soffan för att mata Ture. Han åt väldigt bra!! Så tog jag upp han för att han skulle få rapa.. och han rapade också väldigt bra! Lite för bra faktiskt.. rapen övergick i en kräkning.. en VÄLDIGT bra kräkning!! Hela jag, Ture och soffdynan var nerspydd.
Mhm.. jag som hade tänkt att ta det lite lugnt och försöka läsa ett kapitel i boken jag håller på läsa nu till rektorsutbildningen.
Men nä.. det blev till att duscha och sanera soffan. På med en tvättmaskin.. hänga tvätt, ta ner torr tvätt.. nytt lakan i sängen. Det hade han spytt ner imorse.
Sen behövde jag förbereda några saker till ett möte imorgon.. Jaja.. läsningen får vänta till imorgon.

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *