Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Rivstartade veckan med lång arbetsdag.

Måndag och vi rivstartade veckan med en lång arbetsdag! Erik och jag åkte till förskolan vid 07.30.. eller ja, det blev typ 07.45 p.g.a. att bussen inte startade imorse. Något hade dragit ström och batteriet var urladdat.
Lite hjälpstart och sen var vi iväg.

Frukost med barnen och sen in i köket för min del. Disk och matlagning stod på mitt schema under förmiddagen. Morotsstroganoff, ris och sallad var dagens lunch.

Linda kom till förskolan strax före lunch. Under lunchen satt vi i ett lunchmöte för att förbereda till kvällens arbetsplatsträff. Vi gick igenom dagordningen och stämde av så vi hade koll på läget.
Sen var det dags för disk igen.
När det var avklarat blev det en sväng på tippen. Släpvagnen var full nu igen..

Middag och sen tillbaka till förskolan.
Arbetsplatsträff mellan 17-19. Efter 19 blev det lite ”eftersnack” med ett par pedagoger.
Innan vi åkte hem fixade jag några saker i köket som behövde förberedas till imorgon..

21.00 landade vi i soffan! =)
Nu är det bara att ladda om för imorgon. Ännu en dag i paradiset. =D

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *