Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vart är dopklänningen?!?!

Imorse när jag vaknade hörde jag att det spöregnade.. Så trevligt. Min plan var att gå ut med en grupp barn på förskolan direkt efter frukost idag.
”Det finns inget dåligt väder” heter det ju. 😉 Men visst hoppades jag lite på att regnet skulle lugna ner sig en aning.

Vid 08.30 hade vi ätit klart frukosten och jag kollade ut genom fönstret. Det regnade bara lite nu. Perfekt! Då går vi ner och klär på oss då. =) Nu ska vi ut och undersöka vad regnet gjort med utegården!
Sanden i sandlådan var blöt och mycket lättare att bygga med.. Alla leksaker var avsköljda och rena.. och vi hade fått en härlig vattenpöl bredvid sandlådan! Hurra! =) Barnen grävde, hoppade, byggde broar, fraktade lera med hinkar och så vidare. Att utforska den här vattenpölen höll barnen sysselsatta hela förmiddagen. =)

thumbnail_IMG_2383

Innan lunch gick vi in för att byta kläder.. för ja.. alla var blöta. Kläderna var skitiga av gegga.. sand i håret och lera i ansiktet.. Men det gör väl inget? Skitiga barn är glada barn. =) Vi hade en fantastisk förmiddag ute.

Jag kom hem från förskolan vid 15.30 och Erik vid 16.00.
Middag och allmänt hemmafix.

Nu börjar det närma sig dopet också.. dags att ta fram dopklänningen.. Dopklänningen ja..?! Vart är den? Nån trodde sig ha sett den i vårt sovrum.. jag trodde den var i källaren.. Eller är den i garaget?
Vi har ju rensat, städat, sorterat och strukturerat här hemma i några veckor.. men ingen visste vart dopklänningen var. Tänk om den råkat komma med nåt lass till tippen? Den låg i en brun kartong, som skulle kunna tas som skräp.

Efter lite letande hittade jag kartongen i garaget! =) Puh! Så kan vi andas ut.
Sen var det det här med kläder till resten av familjen. Det är bara Erik och jag som vet vad vi ska ha på oss. Har man en vettig kostym så klarar man alla festliga tillfällen. =)
Linda vet jag inte riktigt vad hon tänkt sig..? Och barnen..? Vad ska dom ha på sig?
Elliot och Alexander har haft kostymer, men har vuxit ur dom. Oscar kan låna en kostym av mig eller Erik. Vi har ju flera.
Moa och Isabelle ska ha nån klänning tror jag.
Nils, Signe och Birk då? Hoppas Linda har koll på vad dom ska ha på sig. =)

Imorgon blir det till att kolla av allt det här.. och förbereda inför lördagens dop och 18-årskalas! =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *