Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Födelsedags-brunch!

Måndag och en ny fräsch vecka! Vi började dagen med att åka till förskolan alla tre. Erik åkte dit innan frukost och Linda och jag kom dit vid 09.00.
Vi kollade över så alla visste vad de skulle göra och försökte se till så flödet skulle bli så bra som möjligt. När alla intagit sina positioner för förmiddagen kunde vi ta ett medarbetarsamtal. Det är dags för det nu och vi måste se till att frigöra tid för alla att kunna sitta ner en timme och prata enskilt. Det är ju som bra att få höra hur var och en uppfattar arbetsplatsen i detta nu. =)

Efter lunch tog jag med mig en från lokalvården för ett städuppdrag. Vi har tagit på oss en flyttstädning av en lägenhet. Så fick vi göra en utflykt på eftermiddagen. =) Lite omväxling för de som jobbar i städet kan ju vara kul.? 😉

Vid 15.30 avslutade vi vår arbetsdag och åkte hem.
Efter middagen kom mina föräldrar och hälsade på. Vi satt ute på altanen och njöt av kaffe i solen. Det var väldigt varmt och skönt idag! Sensommaren är inte så dum den. =)

Vid 19.00 var det läggning av småttingarna.
Nils och Signe har kommit på att dom vill att nån ska läsa bok för dom innan dom somnar. Det är ju en väldigt bra och mysig rutin. =) Så jag tog bokläsningen ikväll. En bok om brandbilar önskades av både Nils och Signe.

Sen har kvällen flutit på med tvätt, plockande, en dusch.. Alexander kom på att han skulle göra rabarberpaj. Det är ju en stor fördel med att ha äldre barn! =) Så behövde inte vi engagera oss i kvällsfikat. 😉

thumbnail_IMG_2310

Så har måndagen sett ut i stora drag.
Nu har vi resten av veckan framför oss innehållande arbete på förskolan, Cigarraffärn och flyttstäd. Besök på neomottagningen för Ture, fredagsmys och födelsedagsfirande på lördag! Birk fyller två år på lördag! =) Så tårtbak och fixande till det då.
Vi bestämde oss för att bjuda på födelsedags-brunch den här gången. Det har vi aldrig gjort förut. Släkt och vänner får komma redan på förmiddagen.. så har alla ändå dagen fri sen. Det kan nog bli bra. =)
Vilken tid tycker ni är bäst för folk att komma på födelsedagsfiranden?

Så tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *