Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Dansar segerdans!

Onsdag redan! Den här veckan verkar flyga iväg den också. Erik åkte iväg till förskolan vid 07.30 med Nils, Signe och Birk. Jag åkte till Cigarraffärn vid 08.30 för att jobba där några timmar.
Linda och Ture tog sovmorgon.

thumbnail_IMG_2285

Vid 11.30 dök Linda upp på Cigarraffärn. Hon köpte sallad till lunch och löste av mig en stund.
Arbetet  rullade på bra med trevliga kunder, städande, skyltade om, kollade över lagret och så vidare.
Klockan 13.00 slutade jag.
Så åkte vi en runda för att fixa lite grejor. Köpte jord till trädgården, plankor som ska bli knutbrädor på huset, färg och pallkragar.. Fick en kabeltrumma och ett par träskivor som ska bli bord på förskolan. Ett bord till lunchbuffén och ett bord att jobba med keramiklera med barnen. =)

När vi kom hem var det dags för middag och sen lite hemmafix.
Erik och jag gick ut och målade. Det gäller ju att passa på mellan regnskurarna nu. 😉 Erik målade spiketältet som ska till Åre och jag målade fönsterfoder och annat småpill på huset som inte blivit gjort.
Vid 20.00 gjorde vi kväll, tog en dusch och intog soffläge.

Linda hade fått en tidning idag och fastnade vid en artikel om skillnaden mellan förstagångsföräldrar och flerbarnsföräldrar.
Det är ju väldigt mycket igenkänning i dom påståenden som finns med där.

IMG_1964

IMG_1963

Jag tycker dock att dom missat en högaktuell punkt.
”Flerbarnsföräldern dansar segerdans när höstterminen äntligen börjar!” 😉

Imorgon börjar skolan här i Strömsund. Tillbaka till vanliga vardagsrutiner!
Alltså, visst är det skönt med semester och sommarlov.. i början hittar man på saker och allt är frid och fröjd.. men efter 10 veckor blir det lätt att man längtar efter liiiite tid utan dom stora barnen. Bara för att få tänka klart en tanke utan att nån vill nåt, behöver nåt, undrar nåt, tjatar om nåt..

Så till alla föräldrar med barn i skolan.. GRATTIS till er! Skolan börjar imorgon! 😉 Hurra! =D

Nu tackar vi för idag och ser fram emot morgondagen.
Arbete på förskolan väntar. <3

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

En reaktion på ”Dansar segerdans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *