Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Så fick köket sig en rejäl omgång!

Imorse när jag vaknade visste jag inte riktigt vad planen för dagen var. Vi håller ju på med projektet att rensa hela huset.. städa, sortera och organisera.
Åt frukost och plockade undan. När jag skulle börja fylla diskmaskinen frågade Linda om jag inte kunde ta å försöka laga den andra diskmaskinen. Vi har kört med en diskmaskin ett tag nu då den andra krånglat och inte vill starta.
Så jag bröt strömmen och började skruva. Hittade ganska snabbt felet och åtgärdade det.
När jag ändå hade tagit bort luckorna rengjorde jag dom.. såg att sockeln under va ganska skitig, så jag torkade av den. Jag hade tagit ur en låda bredvid för att komma åt där man bryter strömmen. Den lådan ställde jag upp på bänken och bad Linda rensa den.
Såg att lådan under va ganska stökig den också.. så jag tog ur den också. Linda hittade saker som skulle in i andra lådor och skåp i köket.. när jag skulle ställa det på plats insåg jag att det inte gick för att det var fullt.. så det var bara att riva ut sakerna där och kolla vad det egentligen fanns där inne. Såg att skåpen var skitiga, så jag torkade av dom..

Såhär fortsatte det hela dagen! Köket fick sig en rejäl genomgång!
Timmarna gick och plötsligt var klockan 15.30 och Erik kom hem med Nils, Signe och Birk.
Så lätt gjorde vi av med den här dagen då vi inte hade någon plan. =)

Vi åt middag och sen fortsatte vi fixa och dona.
Det blev en omstrukturering i hallen. Nu ska alla barn ha varsin låda med saker, så behöver vi inte leta så fort vi ska ha något. =) Ja.. alla utom Oscar då. Han bor ju i Östersund och är endast hem på helger och lov.
Linda plockade i saker och Erik fixade namn på lådorna. =)

thumbnail_IMG_2209

thumbnail_IMG_2210

För övrigt så har det gått bra för småttingarna att vara utan nappar! =)
Dom sov hela natten och överlevde utan tutte! Idag frågade dom inte ens efter nappen vid läggning. Hurra!

Nu tackar vi för idag och laddar för morgondagen.
Jag ska iväg till förskolan för att sköta köket.

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

8 reaktioner på ”Så fick köket sig en rejäl omgång!

 1. Det er så herlig å få orden. Dere er så dyktige.
  Det er jammen meg de små også som sluttet med napp/smukk så fort.
  Nå blir det nok folk av de likevel. 😉

  Ei riktig fin uke ønskes dere!

  1. Tusen tack. =)
   Ja, man ser ju väldigt få vuxna med napp.. 😉 Så det verkar ju lösa sig för de allra flesta.
   Ha det gott!

 2. Haha så det kan gå , det är livsfarligt att börja med nåt litet , skulle nog behöva här med . Saknar era vloggar på youtube , kommer ni inte att göra flera ?

  1. Vem som är biologisk pappa till Nils, Signe, Birk och Ture har vi valt att inte skriva om eftersom det är alla våra gemensamma barn.
   Barnen födda innan vi träffades alla tre är det ganska uppenbart vem som är far till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *