Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mardrömslasset till tippen!

Idag var det stora uppdraget att åka till återvinningscentralen för att tömma släpvagnen. Vi hade fått till ett sånt där roligt lass med skräp.. ett lass blandat med papp, plast, metall, färghinkar, gipsplattor, elektronik och så vidare.. allt blandat som om man hade kört hela lasset i mixern.
Det är ju inte direkt lockande att åka iväg och sortera det kan man säga. Men nu var det läge eftersom vi har mer saker som behöver fraktas på släpvagnen.
Jag tog med mig Oscar, Elliot och Alexander på detta ärofyllda uppdrag. Med hjälp av dom och personal på återvinningen så tog det inte mer än 30 minuter att tömma släpet. =)

Vi åkte hem och lastade på åkgräsklipparen som behövde lite kärlek på verkstaden. Nån kedja hade gått av och behövde bytas. Vi lämnade av den där och åkte vidare till Lanthandlarna för att köpa jord. 15 säckar eko-jord blev det. Vi ska anlägga jordgubbsland i en lång odlingslåda här ute i trädgården. Tanken från början var att vi skulle ha nån vacker plantering där… men såhär 5 år senare har vi insett att vi inte klarar av vackra planteringar. 😉
Jordgubbsplantor är ju nästan underhållsfria och håller sig fina hela sommaren.
Grabbarna fick välja varsin glass eller godis på Lanthandlarna som belöning för väl utfört uppdrag!

IMG_1916
Ture sover i värmen! =)

Under eftermiddagen gick Linda och jag på byn en sväng. Vi postade brev, köpte eucalyptuskvistar till vasen i köket och handlade till middagen.
Vädret har varit helt underbart idag och vi planerade att grilla.
Påväg hem från affärn började det regna.. givetvis! Bara för att jag t.o.m. ansträngt mig och rengjort grillen idag..

Strax efter fyra på eftermiddagen sken det upp igen! Hurra! Grillningen blir av! =)
Vid 17-tiden kom det folk på middag. Samma familj som var här häromdagen.. ja, förutom familjens pappa som var ute på andra äventyr.
Vi grillade, barnen badade, vi drack kaffe, barnen åt melon vid poolkanten. En fantastisk fredagkväll i augusti! =)

Så tackar vi för idag och önskar er en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Mardrömslasset till tippen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *