Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Åter i arbete!

Idag var det uppstigning klockan 06.45. Erik, jag och barnen gjorde oss iordning för att åka till förskolan. Linda och Ture låg kvar och dreglade på kudden under tiden. 😉
Idag skulle jag sköta köket. Jag har inte varit där och jobbat i köket på ganska många månader nu.. vilket egentligen inte är något problem. Det är väl ingen konst att laga mat och diska..?
Det jag inte hade med i beräkningen var att några andra har jobbat i köket medan jag varit borta. Dom har flyttat om lite saker.. kapat nån hylla och flyttat upp micron.. Elvispen hade flyttat till en annan hylla.. Jag hade ingen aning om vart i frysarna jag skulle hitta det jag behövde. Det blev lite extra springande för mig i köket idag. 😉
Sen jag jobbade sist har det införts buffébord också istället för att det ska vara mat på varje bord. Lite nya rutiner att jobba med.
Som tur var fanns annan kökspersonal på plats och kunde introducera mig i jobbet igen. =)

Vid 09.30 kom Linda och Ture till förskolan. Linda satt i möte några timmar, så henne såg vi inte så mycket av.
När lunchen var avklarad och disken diskad tog jag min träningsryggsäck och gick till gymmet i huset bredvid. Ett kärt återseende med crosstrainern och cirkelträningsredskapen! <3

thumbnail_IMG_2187

Vid 14.00 åkte Linda och jag från förskolan. Vi hämtade upp Elliot och åkte till Strandbergets motor & fritid. Han hade ett presentkort där på 3000:- som han vann förra sommaren på dundermarknaden. Nu ville han åka tid och se om han hittade något han vill ha.
Det slutade med en skoteroverall som var på utförsäljning. Den skulle ha kostat 4995:- och gick nu på 2997:-. Perfekt! =)

Resten av eftermiddagen har vi jobbat på med rensning och städning. Idag hade jag plöjt mig ända ner till golvet i tvättstugan och kunde äntligen dammsuga och torka riktigt. 😉

thumbnail_IMG_2189

Birks rum har fått sig en matta också.

thumbnail_IMG_2190

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *