Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Helt skeva rutiner..!

Idag åkte vi vidare från Uppsala med sikte mot Sundsvall. En lagom lång sträcka att ta sig an. Vi stannade för på Hakke gård i Hagsta för att äta lunch. Tacobuffé kändes rätt bra som omväxling till den annars ganska ensidiga diet som brukar bli när vi är ute och reser. Det är lätt att det blir många hamburgare annars. 😉 Eller mat på Ikea.

När vi kom till Sundsvall funderade vi på vart vi skulle stå för natten. Vi kollade upp det lite snabbt, men kunde inte hitta någon lämplig rastplats i närheten. Det fick då bli på Fläsian camping.. som verkar ha bytt namn sen sist till Nordic camping. Hursomhelst.. vi har varit där förut och vet att det är en helt okej camping. Lite brant backe och tvär kurva vid infarten bara.

58609353775__D5221282-E7EF-4E48-9C24-23A69A8F4766

Linda fick nys om att det var Rix FM festival i centrum idag. Ett gratis arrangemang med uppträdanden mellan 19-21. När vi ändå var här så passade vi på att åka på det.
Linda bokade även in en date med Signes bästa kompis som har flyttat till Sundsvall. =)
Det var ett vääääldigt kärt återseende! =)

IMG_2693

IMG_2695

IMG_2698

Vi åt en korv på festivalen.. ingen riktig middag. Så det fick bli ett lite stadigare kvällsfika när vi kom tillbaka. Pannkakor till dom små barnen och kött med potatissallad till oss andra.
Sen var nog klockan typ 22.30 innan småttingarna låg i sina sängar. Den här semestern har rutinerna ballat ur totalt! Normalt så brukar vi hålla på rutinerna även om vi är lediga. Frukost, lunch och middag på vanliga tider och läggning av småttingarna 19.00. Det är framförallt för att dom mår bäst av det. Dom får sin sömn som dom behöver och kan hålla humöret uppe.
Vet inte riktigt varför det blev såhär den här gången? Kan nog bero på att vi inte haft några vettiga rutiner på nånting i livet sista halvåret..?

IMG_1880

Nåja.. imorgon siktar vi mot Strömsund och att komma hem! Då ska vi jobba på att få tillbaka vår vardag och våra normala rutiner igen. =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *