Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fast handslag och silkeshandskar.

Igår var planen att vi bara skulle stanna för natten. Vi visste inte vart vi skulle stanna och hamnade tillslut i Uppsala på campingen vid Fyrishov. Igår kväll kollade vi lite närmre vad som finns att göra här och bestämde oss för att stanna ytterligare en natt.

På förmiddagen tog Erik och jag med alla barn utom Ture till Fyrishovsbadet. Det är tre minuters promenad dit. =)
Linda stannade i husvagnen med Ture. Hon städade och lagade mat i lugn och ro.

IMG_1873

Badet var väldigt uppskattat och vi blev kvar där några timmar. Nils största utmaning var att doppa sig i vattnet. Han är ju så rädd när han inte känner botten. Ger man det bara lite tid så kommer han i tillslut. =)

Jag utmanade Elliot i att hoppa från 10 meter i hopptornet. Jag klättrade upp dit och skulle egentligen bara kolla hur högt det var.. hade inte som avsikt att hoppa.
Så blev det kö nere vid trappan… och då kunde jag inte klättra ner. Det skulle ju se fjantigt ut.
Så jag slängde mig ut från 10 meter! Det känns väldigt högt när man står där uppe kan jag säga.

Elliot klättrade upp och stod på kanten och velade.. det blev kö bakom honom också.. Badvakten ropade att han var tvungen att välja på att hoppa eller klättra ner nu.
Han klättrade ner. Så jag vann! 😉
Moa, Elliot och Alexander hoppade från lite lägre höjder iallfall.
Birk åkte vattenrutschkana mest hela tiden. Det älskar han. =)

IMG_1874

På eftermiddagen åkte vi en sväng till Täby centrum. Alexander är på jakt efter en elsparkcykel.. så det var uppdraget där.
Men vi misslyckades med det.. elsparkcyklar har tydligen blivit omåttligt populära och är slut i lager hos varenda leverantör nu.

För övrigt kan jag meddela att det är en prövning att gå på såna här saker med barnen. Birk är rymningsbenägen och behöver 100% övervakning.
Signe är inne i en härlig period av svår trots! Hon vill inte det här.. hon vill det där.. alltid tvärtom. Hon kan inte gå.. hon är kissnödig.. hon är hungrig.. hon ska inte äta.. hon vill ha annan mat.. hon är törstig.. trött.. ska inte sova..
Humöret svänger snabbare än man kan blinka..
Oavsett vad man gör så gör man fel nu.
Det gäller att hantera henne med ett fast handslag och silkeshandskar. 😉 Puh!!

IMG_1875

Vi överlevde iallfall den här dagen också. 😉 Nu tar vi det lugnt i husvagnen och laddar för morgondagen.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Fast handslag och silkeshandskar.

  1. Älskar att läsa om er familj! Önskar fler vloggar men förstår att det är inget man bara lägger upp i en hast.
    Ha det gott hela familjen : )
    Ps) Ture är tååå töööt i sin litenhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *