Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ullared!

Nu när vi har semester har det varit lite slött med skrivandet här. Det är väl kanske meningen med semester också.. att det ska vara lite slött. 😉
Vi har det iallfall väldigt bra på semestern. Vi lämnade Göteborg i torsdags och åkte vidare till Ullared. Det är ju ett obligatoriskt stopp varje sommar. =)
Eriks föräldrar skjutsade dit Oscar, Elliot och Alexander som varit hos dom några dagar.
Vi har ju stött på ett problem efter vi bytte husvagn.. Tågvikten blev för hög om vi kopplade husvagnen på den stora svarta bussen.
Vi åkte med den 9-sitsiga bilen på semester iår eftersom den får dra 2500 kg, vilket är totalvikten på husvagnen. Tyvärr får ju inte hela familjen plats i den bilen.
Elliot, Alexander och Oscar tog tåget ner till farmor och farfar i Göteborg medan vi andra åkte bil.

thumbnail_IMG_2153

Hela fredagen ägnade vi åt att shoppa på oss saker vi behöver för det kommande året. Där inne träffade Moa på Sebastian Tadros.. som för mig var helt okänd. Men han är visst en YouTube-kändis. =)

Efter en heldag inne på Gekås åkte vi till campingen och tog det lugnt. Vi grillade och hade en härlig kväll med Eriks föräldrar.

På lördag morgon åkte Linda och jag till Glimåkra i Skåne. Det ligger 17 mil från Ullared. Dagens uppdrag var att lösa problemet med semesterbil. Vi hade sett en 17-sitsig buss på blocket som får dra 2500 kg. Den har ingen dragkrok monterad, men det är ju ett mindre problem. Det fixar en verkstad och sen registreringsbesiktar man den bara så är det klart. =)
Det kanske inte var den vackraste bussen i världen.. inte den nyaste heller.. men den skulle lösa våra problem med att semestra hela familjen med husvagn.
Ett par timmar senare var vi ägare till en gul skolbuss. 😉 Nu ska vi bara boka in en verkstadstid för den.
Nu kan vi iallfall ta med hela familjen hem från semestern iår.

58591419747__B1757A8D-9882-469B-A4E9-688B8E964465

På lördag eftermiddag åkte vi från Ullared mot Stockholm.
Vi stannade för natten vid Gränna.

IMG_2686

IMG_2687

IMG_2688

IMG_2689

IMG_2690

Idag åkte vi vidare igen. Körde ett par timmar på förmiddagen och stannade för att fika och bada. Det blev ett par timmars stopp där innan vi åkte. VI har ju som ingen brådska, så det spelar ingen roll om det tar lite extra tid.

thumbnail_IMG_2163

thumbnail_IMG_2164

thumbnail_IMG_2166

thumbnail_IMG_2167

thumbnail_IMG_2168

Nu har vi hamnat i Uppsala. Kvällen har varit härlig med sol, mat och lek. Vi har verkligen haft tur med vädret den här semestern! =)

 

IMG_1861

IMG_1865

IMG_1868

Nu tackar vi för dom här dagarna och ser fram emot några härliga dagar till.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *