Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mot Göteborg!

Idag var det resedag för vår del. Vi lämnade Oslo vid 12-tiden och styrde mot Göteborg.
Första stoppet blev redan efter 20 minuter eftersom det var lunchdags. Dessutom ville vi stanna på ett köpcenter i Norge för att handla på oss blöjor. Det är ju obligatoriskt att göra det eftersom det är så billigt. =)

Lunchen åts på Burger King. Tre lyckliga barn med snygga kronor på huvudet tyckte att bilen utanför restaurangen var roligare än att sitta och äta. 😉

thumbnail_IMG_2134

thumbnail_IMG_2135

thumbnail_IMG_2141

När alla var mätta och belåtna åkte vi vidare. Jag körde ungefär 15 mil innan det var dags för glasspaus. =) Så fick barnen springa av sig en stund, Ture fick mat och vi fick frisk luft.

thumbnail_IMG_2143

Körde vidare och stannade för vid Ikea i Kållered för att äta middag.
Sen hade vi 10 minuter kvar till dagens slutdestination – Billdal. Här bor en av Eriks systrar. Vi har parkerat husvagnen på deras uppfart och ska sova här ett par nätter.
Det var ett tag sen vi träffade Eriks släkt.. så det är ju kul att kunna göra det nu när vi är ute och åker. =) Vi hann inte umgås så mycket idag då vi kom så sent, men imorgon lär det bli mer.
Vi har inte direkt någon plan för de kommande dagarna. Det beror på väder och vad vi känner för.

Nu är det dags att mata Ture och snutta på kudden.
Ha det gott!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *