Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ny plan för maten!

Så var det lördag.. Inatt har jag sovit förhållandevis bra. =) Linda tog nattmatningarna för att jag skulle få sova. Anledningen till det var att jag skulle ta bilen och åka till Strömsund strax efter klockan 08.00. Min plan för dagen var att jobba på Cigarraffären. Idag väntade dessutom en dag med extra mycket att göra. Det är semestertider, så det är mycket turister i farten. Dessutom är det Dundermarknaden den här helgen, vilket drar mycket folk. =)
Så jag kavlade upp ärmarna och laddade för några timmar med häcken full.

Linda stannade på sjukhuset och tog hand om Ture.
När läkaren rondade kom dom med en ny plan. Vi ska sluta sondmata Ture nu. Han ska få äta var tredje timme, men bara så mycket han vill ha. Sen beställer vi in extra mat om han verkar hungrig.
Det här är ett steg närmre friheten! =)
Vi kör på med den här planen och hoppas han själv kan reglera hur mycket mat han behöver. Det ser vi ju vid vägningen imorgon. Har han gått upp i vikt gick första dygnet bra.
Så håll tummarna för det!

IMG_1702

IMG_1704

Erik körde mat till äldreboendena. En tur på förmiddagen och en tur på eftermiddagen.
Sen tog han med småttingarna ner på marknaden så dom fick åka lite karusell och känna den härliga feststämingen på hembygdsgården.

thumbnail_IMG_2074

thumbnail_IMG_2075

thumbnail_IMG_2076

Efter avslutat arbetspass på Cigarraffären åkte jag tillbaka till Östersund. Nu med hoppet om att vi får åka hem inom väääldigt kort! =)
Om Ture bara fortsätter äta och gå upp i vikt så finns det inget som håller oss kvar här. =)

Tack för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Ny plan för maten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *