Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ture fick blod idag.

Så var det fredag igen.. Inte heller den här fredagen fick vi ha fredagsmys hemma som en familj.. Men nu måste det vara sista fredagen vi är på olika håll! Nu är det förhoppningsvis inte många dagar kvar här på sjukhuset.
Nu känns det faktiskt som att läkarna gör allt dom kan för att Ture ska få åka hem. =)

Inatt togs det prover på Ture för att se om det var något som kunde göras. När läkaren gick ronden berättade han att Tures blodvärde var lågt.. Det hade sjunkit från 102 som han hade förra veckan och låg nu på 82. Det beslutades att Ture skulle få blod idag för att han ska bli piggare.
Om han blir piggare orkar han förhoppningsvis äta bättre och dippa mindre. Så det kan kanske vara lösningen på de sista problemen nu. =)

thumbnail_IMG_2068

Vid 12.00 idag träffade vi en av Lindas kusiner på stan. Vi tog med oss Ture och satt oss på en uteservering för att äta lunch tillsammans. Så trevligt att få komma ut och träffa folk! =)
Ture fick lillgröt också. En filt och en snutte. =) Tusen tack!

IMG_1693

När vi ätit klart gick vi till Polarn o Pyret. Det var visst rea.. så jag släppte in Linda där en stund. 😉

IMG_1697

Erik skickade några bilder hemifrån. Det ser så härligt ut där hemma.. bad i poolen och bara få vara ute och njuta av sommaren. =) Snart är vi där allihopa.

thumbnail_IMG_2069

thumbnail_IMG_2070

Imorgon ska jag hem över dagen för att jobba. Det hade varit smidigt om vi hade hunnit bli utskriven från neo så Linda och Ture också kunde följa med. Men men.. dom får klara sig själva några timmar.
Fattas bara att läkaren bestämmer sig för att skriva ut Ture imorgon förmiddag när jag redan åkt. Skulle ju vara ganska typiskt. 😉

Nu tackar vi för idag och laddar inför natten och morgondagen.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

En reaktion på ”Ture fick blod idag.

  1. Hoppas på att det fortsätter åt rätt håll nu. Hur långt gången skulle Linda varit om hon fortfarande varit gravid, brukar man inte ha det som någon slags ”riktlinje” för när man kan förvänta sig hemgång? Eller så var det någon annan som hade det i ett specifikt fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *