Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hjälp mot reflux..?

Söndag.. en lugn söndag.. inget besök..
Erik var hemma och donade på idag. Han och barnen var hos momma och moffa under dagen idag. Dels för att det var loppis på byn så dom samkörde det. Det arrangeras Dunderloppis varje år då det samordnas så alla som vill vara med har loppis hemma och är med på en karta. Så kan loppissugna kunder gå på loppis hela dagen.
Sen hade Erik även matkörningen att utföra idag. Vi trodde ju att vi skulla vara hemma vid det här laget, så vi hade inte ordnat med någon annan som körde maten idag..
Men så blev det ju inte.. vi är fortfarande instängda på sjukhuset i Östersund med Ture.

Även om det hade varit kul om dom kom hit idag så tror jag också att barnen uppskattade en dag på hemmaplan. Det har blivit mycket flackande hit och dit sista tiden med resor till Umeå och Östersund på helgerna.. dom behöver nog en lugn dag ibland också. =)

IMG_2487

Hemma hos momma och moffa finns det en gammal lastbil på bakgården. Det tyckte småttingarna var kul. =)

IMG_2488

IMG_2489

IMG_2491

IMG_2492

Erik har öppnat poolen! Äääääntligen, tyckte barnen. =)
Nu är poolen inkopplad på fjärrvärmen och det funkar klockrent.
28 grader i vattnet idag.

thumbnail_IMG_2038

thumbnail_IMG_2039

thumbnail_IMG_2041

För övrigt så kämpar vi på med Ture. Det går sakta men säkert framåt.
Nu är största problemet att han sväljer fel när han äter.. Det resulterar i att han hostar till och dippar i saturation.. och sen blir han trött och vill inte äta mer.
Han får zantac för att minska refluxen.. men jag vet inte om det hjälper speciellt mycket?? Just nu funderar vi på om vi skulle ha provat någon annan nappflaska.. eller om det finns någon annan medicin som hjälper bättre?
Man håller ju på bli galen på det här.. han har haft det här problemet ända sen han började äta på flaska.
Är det någon som har erfarenhet av det här? Dela gärna med er av erfarenheten och kom med tips. =)

Nu ser vi fram emot morgondagen då läkaren kommer och vi ska lägga upp en ny plan för de närmsta dagarna.
Ha det gott.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

2 reaktioner på ”Hjälp mot reflux..?

  1. Nu har jag bara ett barn på snart nio år och vi har bara testat två flaskor; esska och MAM. De han gillat bäst är MAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *