Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Det var den 34-årsdagen det..

Hipp hipp hurra till mig. Igår fyllde jag 34 år. Jag hade nog trott att vi skulle vara på hemmaplan innan min födelsedag.. men nä, så blev det ju inte. Vi är fortfarande kvar på sjukhuset i Östersund.
Eftersom vi är fast här var det som ingen mening att planera något firande. Vi är 10 mil hemifrån och utan möjlighet att laga mat eller baka.
Så.. min plan blev att inte bry mig om att det var min födelsedag. Vi har så många bemärkelsedagar att ta igen ändå när vi kommer hem, så vi kan lika gärna lägga min födelsedag i samma hög.

Till min stora förvåning så hörde syrran av sig och ville fira mig! =) Hon åkte till stan med barnen för att bjuda på lunch. Eftersom hon hade ungarna med sig så bestämde vi att McDonalds får bli bra. Jag är inte så noga med vad det är för mat och barnen uppskattar ju Donken. =)
Linda och jag åkte dit vid 11.45 för att möta upp dom. Då överraskade hon med att ha med sig Isabelle också! =)

Isabelle hade köpt presenter till mig innehållandes godis. =) Och syrrans ena dotter hade ritat en teckning åt mig. Sen följde dom med till sjukhuset en sväng för att träffa Ture. Vad mer kan man begära? <3
Så det blev en helt okej födelsedag ändå. =)

thumbnail_IMG_2014 (kopia)

thumbnail_IMG_2018

thumbnail_IMG_2019

För övrigt så rullar det väl på ungefär som vanligt här på neo. Vi har lagt upp en plan tillsammans med läkaren för de närmsta dagarna. Koffeincitratet är borttaget och Ture får endast bröstmjölk. Inga tillsatser.
Så ska vi ha det över helgen för att se så att han klarar sig utan koffein. Ser allt bra ut på måndag är planen att sätta in något för att få i Ture mer proteiner. Althera är det som ska testas den här gången.
Nu får vi verkligen hoppas att han klarar det bättre än PNP och Nutriprem  som han testat tidigare. Ingen av dom funkade eftersom han fick stopp i magen och började dippa i syresättningen.
Så håll Tummarna att det går bra!!

Önskar alla en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Det var den 34-årsdagen det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *