Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Stackars barn!

Den gångna natten var betydligt mycket bättre än natten mot måndag. Läkaren bestämde att ta bort PNP och efter det har Ture mått mycket bättre. =)
Ja just.. angående natten som var så är det väl bäst att jag erkänner att jag inte vaknade alls. Jag hade klockan ställd på 01.55, 04.55 och 07.55.
Imorse vid 07.30 pickade Linda på mig och tyckte att jag fick gå upp och magmassera Ture eftersom han verkade knorrig och förmodligen behövde bajsa.
Då insåg jag att jag sovit mig genom väckarklockan, ett antal snoozningar och två nattmatningar. Hrm.. bara att kliva upp och stryka Linda medhårs den här morgonen då. 😉

Till mitt försvar kan jag ju säga att jag inte sov en sekund natten innan.. somnade till i fåtöljen nån halvtimme här och där under dagen, men det räcker inte direkt för att vara pigg.
Men, men.. Linda kunde vittna om att det varit lugnt inatt iallfall. =)

Idag har vi utfört våra vanliga rutiner med matning, pumpning, frukost, vägning, bad av Ture, dusch, matning, magmassage, lunch, pumpning, matning… och så vidare.
På eftermiddagen tog jag tag i lite administrativt arbete. Pärmarna som ska in till redovisningsbyrån behövde fixas, faktureringen behövde göras och vi behövde beställa saker till cigarraffärn.
Mitt i allt det här gav sig Linda iväg en sväng. Vi hade ingen middag.. så hon tog bilen för att fixa det. Hon mötte upp en kompis för att hämta några pysselböcker som vi skulle få också.

Jag har fortsatt jobba fram till nu.. det är inte klart, men det är ju en dag imorgon också. =)

Erik skickade bilder hemifrån. Han har täckt av poolen och fyllt upp den idag. I normala fall brukar vi göra det mycket tidigare, men vi bytte värmesystem i höstas och behövde hjälp att koppla in de på poolen. Det har alltså inte varit nån mening att ha den öppen än.
Han skickade bilder på Birk. Man kan ju bara tänka sig hans reaktion när poolen täckes av. Han som älskar vatten över allt annat på denna jord!
Tänk att vi har så mycket vatten ute på altanen!! =D

thumbnail_IMG_2005

Men säg den lycka som varar.. han ville givetvis bada direkt!
Å det var ju inte direkt läge för det eftersom värmen inte varit på..
Jag säger bara det.. Stackars barn! 😉

thumbnail_IMG_2006

thumbnail_IMG_2004

thumbnail_IMG_2003

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *