Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vloggar ett helt dygn på neo.

Måndag och ny vecka. Känns skönt att börja beta av ännu en vecka och komma närmre hemgång. I ärlighetens namn så börjar vi vara rätt nöjda på det här nu. Vi är inne på dag 31 här på neo i Östersund. Supertrevligt ställe med underbar personal.. men vi vill hem!

Igår bestämde Linda och jag oss för att vi skulle vlogga ett helt dygn och sedan klippa ner det till en video. Dygnet började klockan 02.00 inatt då Linda var uppe och matade Ture. Sedan filmade jag vid 05.00 då det var min tur att kliva upp.
Under dagen har vi sedan filmat allt som hänt och sitter nu med massor av material att gå igenom. Det får bli morgondagens projekt att klippa filmen, så ska ni få se vad vi pysslar med om dagarna. =)

IMG_1987

Medan vi sitter instängda här får Erik vara ute i det fina vädret. =) Han har snickrat under eftermiddagen.. åhh.. jag vill också hem och snickra! Det ser så härligt ut!

Han och Moa har jobbat på med slutförandet av altanen. Det ska byggas för på sidorna och en trappa ska fixas.
Det finns ju hur mycket som helst som behöver göras ute nu.. å här sitter man och bara väntar på att tiden ska gå.

IMG_1988

Nä.. nu ska vi ta och gå och lägga oss.. det gäller att passa på att sova en stund. Snart är det dags att kliva upp och mata Ture igen.

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *