Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sova, äta och bajsa..

Igår efter jag lagt ut blogginlägget kom Linda på att vi inte tagit något 1-månaderskort. Då var det bara att arrangera det lite snabbt. Under Birks första år använde vi oss av så kallade milstolpekort som vår vän Johanna designat. =) Det var både smidigt och roligt att använda dom. =)

Nu har vi en ny idé för det här med Ture. Tanken är att vi ska forma en siffra för varje månad.. Siffran kommer formas av något som är aktuellt just nu i Tures liv.
För tillfället handlar hans liv mest om att sova, äta och bajsa här på neonatalen i Östersund. Maten får han med sprutor i sonden.. så.. en etta av sprutor fick forma ettan på enmånaderskortet. =)

_MG_5002
Ture 1 månad. 22/6-2019

Idag kom Erik, Moa, Isabelle, Nils, Signe och Birk till sjukhuset. Det blir som fullt hus när dom kommer. =) Det är härligt att det blir lite mer liv och rörelse.. det blir lite kontrast mot när Linda och jag sitter i varsin fåtölj som ett pensionärspar.. och bara väntar på att tiden ska gå.

64909771_3320520734632151_8893939133194436608_n

65196379_700714483704268_1811669419370217472_n

Medan Moa satt med Ture var jag på lekterapin med resten av barnen. Isabelle och jag spelade pingis. Jag talade om för henne att farfar är duktig på pingis.. så vi måste öva lite nu så får du utmana honom sen. 😉
Moa var med och spelade pingis en stund också. Då körde vi rundpingis.. vilket jag inte gjort sen jag gick ut högstadiet tror jag.
Vi borde ha ett pingisbord hemma! =D
Undrar bara vart vi ska ha det..?

Efter lunch gick Linda, jag och barnen ut för att få lite luft. Erik stannade kvar för att mysa med Ture. =)
Isabelle hade presentkort på H&M, så det var bara att gå dit så hon fick använda dom.

thumbnail_IMG_1979

Småttingarna ville stanna för på lekplatsen utanför butikerna. Där blev vi kvar en stund medan Moa och Isabelle gick in på nån affär för å kolla.

thumbnail_IMG_1980

thumbnail_IMG_1982

thumbnail_IMG_1983

På vägen tillbaka från stan gick vi in på ett konditori för att köpa med oss eftermiddagsfika. Söndagar är ju en väldigt bra dag att köpa fika. Det är nämligen halva priset på tårtor på söndagar. =)
Moa bestämde att vi skulle ha en jordgubbstårta.
Linda och jag röstade på en schwartzwaldtårta.. men blev nedröstade. =/

Vi fikade och lekte lite till innan Erik och barnen åkte hem.
Resten av kvällen har Linda och jag ägnat åt planering och arbete vid datorn.

Nu tackar vi för den här fina helgen och ser fram emot kommande vecka. Vi hoppas på stora framsteg för Ture så vi får åka hem nån gång!!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *