Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Förlossningsberättelse. Vlogg.

Vi berättar om den dramatiska förlossningen. Det här var den mest känsloladdade videon hittills att spela in och redigera. Varning för gråt!
Varnar även för blodiga scener i slutet av videon.

Kramar Polyfamiljen

 

13 reaktioner på ”Förlossningsberättelse. Vlogg.

 1. De där var ju inte så mycket blod ungefär vad jag blöder vid mina störtblödningar vid mens ibland. Har myom som ibland jädras med mig.

  1. Blodet som är på golvet är det som är kvar efter att ett täcke legat ovanpå och ”sugit upp” det som var där från början. Förlorade 4,5 liter blod så hoppas inte du blöder så mycket.

 2. Intressant att få höra er berätta. Förstår att det blir känslosamt. Så gulligt när man ser Tures lilla hand sticka upp då och då.
  En liten fundering, hur fungerar det m faderskapet för era barn? Blir Erik automatiskt pappan på papperet utifrån att han är den som lagligen är gift m Linda? Hur har ni gjort m Signe, Nils och Birk?

  1. Är man gift kvinna och får barn utgår myndigheter i från att den man är gift med är fadern. Skulle de nu inte vara så måste man anmäla till myndigheterna vem som är fadern.

  2. Ja Erik blir automatiskt pappa då Linda och Erik är gifta, vill man ändra det så krävs DNA test för att fastställa om det är någon annan än han som är pappa.

 3. När ni grät i videon började även jag gråta. Väldigt fint att ni vågar visa känslor, det är inte alltid så lätt att göra det med en kamera fram ansiktet.
  Tack för en fin video och vilken tur att det gick bra för Linda tillslut <3
  Hoppas tiden går snabbt nu så ni får åka hem snart och få vara hela familjen samlad igen.
  Stor kram till er :)

  1. Det blev visst mer känslosamt än vi hade räknat med, men samtidigt skönt att få prata om det vi varit med om.
   Hoppas det inte är allt för många dagar kvar här på neo nu.

 4. Ambulanspersonalen måste ju sätta nål först för att kunna påbörja den kanske livräddande vätsketillförseln. Det blir svårare att göra i en bil som rör sig.

  1. Det är lite olika hur dom gör, det var akut med Nils och Signe också men då satt dom nål och gjorde allt i ambulansen.
   I det här läget hade dom inte alla uppgifter om graviditeten så dom ”visste inte” att det var så bråttom som det var, hade dom vetat det hade vi troligtvis åkt direkt, men nu gick det ju som tur är bra ändå.

 5. Hur mår Linda efteråt? Gick det bra med operationen och klarade sig urinblåsan och livmodern?

  Jag är så glad för er skull att allt gick bra. Hoppas ni får åka hem snart och kan vara tillsammans allihop. Hur har det förhållande varit och hur känner sig Erik när ni varit borta? Ni gör det bra allihopa. Både vuxna och barn. Heja er

  1. Linda mår förvånansvärt bra, återhämtade sig snabbt och var uppe på benen redan samma kväll. Urinblåsan kunde dom som tur var bara trycka åt sidan, moderkakan låg emot men hade inte vuxit in så som dom befarade. Livmodern fick dom däremot ta bort då moderkakan vuxit in i hela den, men det visst vi redan och var beredda på.
   Det har varit påfrestande för oss alla den här perioden oavsett var vi varit men nu hoppas vi snart få komma hem och bli en ”riktig” familj igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *