Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Misslyckades med matingen idag.

Onsdag.. ja.. inget speciellt med den här dagen precis. Det känns som det var en sån där dag man bara inte orkar ta tag i nånting faktiskt. Jag var upp och matade Ture klockan 05.00. Klockan 08.00 va Linda uppe och försökte amma samtidigt som det var dags att sondmata.
Jag tog brickan med sakerna för att sondmata och la mig bredvid Linda. Jag kopplade på sprutan med mat och tryckte i 2 milliliter. Sen skulle jag vänta en minut innan jag tryckte i 2 milliliter till..

Vaknade klockan tio! Ehm.. okej.. det blev en lång minut. 😉
Nu satt Linda i fåtöljen istället för i sängen. Mhm.. det verkar som att jag somnade ifrån sondmatningen som jag skulle sköta där vid åtta.
Sååå.. det var bara att dra på ett leende och säga god morgon till Linda.. och hoppas på det bästa. 😉
Fick en kylig blick tillbaka.
Okej, då är det bara att be om ursäkt och erkänna att jag misslyckades med att mata i morse.

Jag klev raskt upp och fixade fram frukost. Inget större projekt precis eftersom vi har köpt drick-kvarg. Så himla smidigt! Behöver inte plocka fram massa grejor, smöra mackor, fixa med pålägg, koka gröt eller ägg eller nånting! Bara ta en drick-kvarg ur kylen och sen är det klart. =)
Ja, en kopp kaffe behövs ju också såklart. 😉

Undertiden vi satt med kaffet och drick-kvargen kom läkarna för att ronda. Dom hade väl inga större nyheter att komma med idag.
Vi försökte bearbeta den ena läkaren lite om att börja fundera på om vi kan ta med Ture på en promenad snart.. och att vi vill hem nångång också. Vi hade alla möjliga lösningar på det.. allt för att få komma ut lite. Men han var inte direkt lika positivt inställd till det.
Jag avslutade med att säga till Linda: ”Äsch, han gick inte på det idag heller..” Varpå läkarna fick sig ett gott skratt och tackade för sig. Ganska skönt att man kan skämta lite med varandra här mitt i den här situationen faktiskt.=)

Resten av dagen då.. vad har vi gjort?
Jag satt med Ture mellan frukost och lunch. Sen har vi fixat lite grejor i datorn. Beställt saker till Cigarraffären. Bland annat beställde jag frimärken. Det är något som har saknats där! Många kunder vill köpa frimärken när dom ändå är in i andra ärenden. Så inom kort har vi det. =)

En del jobb i datorn var nog det som blev gjort idag.. innan jag gick och köpte pizza till middag. Å sen har vi suttit med Ture och myst.

Därav har det heller inte blivit så mycket fotograferat idag heller.. eller faktiskt ingenting.
Linda hade några bilder från igår som jag slänger med nu bara för att det är trevligt med bilder också. 😉

IMG_1584
Här sitter jag och syr byxor och mössor till Ture. 

IMG_1586

Såhär ser Ture ut nu när han väger 2100 gram.

IMG_1587

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *