Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Får jag vara sur på natten?

Natten mot idag var som förväntad. Vi kom i säng vid tolvslaget, då Ture hade fått mat och vi gjort oss iordning. Klockan 01.55 ringde min klocka.. Dags att kliva upp för att ge mat igen. Jag masade mig upp ur sängen och mixtrade på.. Lite magmassage och matning.
02.50 la jag mig i sängen igen. Då vänder sig Linda om och viskar med hes och sömnig röst.. ”Har han fått mat?”
Ehm.. ja!
Kan hända att jag lät lite kort och sur i tonen där. 😉 Men när man varit vaken en timme mitt i natten utan att den bredvid ens har märkt det så kan man bli liiiite, liiiite sur.
Nu såhär i efterhand kanske jag inte borde ha låtit det minsta sur. Jag ska nog inte ens prata om det faktiskt. Eftersom jag varit urusel på att mata Birk på nätterna när han var mindre så kan jag tänkte mig att både Erik och Linda har varit en aning sura på mig.
Hmm.. jag får nog skärpa till mig och fortsätta kliva upp på natten i fortsättningen också. =)

Linda tog matningen klockan 05.00.
Klockan 08.00 klev vi båda upp för matning och att starta upp den här dagen.

Vi började med frukost och att göra oss iordning. Sen var det dags för Ture att vägas och badas.
Idag vägde han 2102 gram! Jäklar vad det går snabbt uppåt i vikt! =)

_MG_4953

 

_MG_4957

_MG_4959

_MG_4962

_MG_4967

_MG_4969

_MG_4972

Efter badet tog vi på honom kläder. Nu när han inte har varmvattensäng längre så är det fritt fram att använda kläder. =) Brallorna  och mössan sydde jag häromdagen. Bodyn är en köpebody.

_MG_4976

_MG_4977

Under eftermiddagen fick vi permission en timme så vi kunde gå ut och få lite frisk luft tillsammans. Vi passade på att handla lite mat och hämta ut kläder på Lindex som vi beställt.

När vi kom tillbaka tog jag fram symaskinen och sydde byxor och mössor till Ture. Ska ta å sy bodys till också, men inte just idag. Det är lite mer tidskrävande och pilligt att göra det. Dessutom har vi inte den där tången för att sätta dit tryckknappar här. Den är hemma.. Men jag kan ju sy klart allt och sätta knapparna till helgen.

_MG_4979

Erik skickade bilder på två skitungar. 😉

thumbnail_IMG_1957

Äntligen hade bajsdräkten kommit! Vi samlade ihop blöjkoder till Liberoklubben så vi kunde beställa den här fantastiska bajskreationen. 😉

thumbnail_IMG_1958

Och såhär ser Erik ut efter en arbetsdag:

thumbnail_IMG_1959

Knotten verkar ha vaknat för iår. Usch!!

Och svärmor har fixat fint på altanen hos oss. =) Det var skönt att vi fick det ordnat. Tusen tack!

thumbnail_IMG_1960

Nu tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *