Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

2-kilosgränsen passerad! =)

Hurra, hurra, hurra!! =) Idag var en stor dag! Imorse skötte Erik morgonrutinerna för Ture. Vid vägningen visade vågen 2016 gram. Woho!! Nu har Ture passerat två kilo. =)

_MG_4942

Efter vägningen var det dags för Tures allra första bad. Hittills har vi tvättat honom med tvättlappar.. Så kallad ”kattvätt”.
Nu när han blivit så stor kille var det dags att fira det med ett bad.
Dessutom har han blivit av med sin varmvattensäng och klarar av att hålla värmen på egen hand. Nu känns det plötsligt som att det går lite framåt igen. =)

Skärmavbild 2019-06-16 kl. 17.53.41 (kopia)

_MG_4932

_MG_4935

Skärmavbild 2019-06-16 kl. 17.56.03 (kopia)

Birk var nyfiken på vad Erik gjorde med Ture. =)

Skärmavbild 2019-06-16 kl. 17.55.16 (kopia)

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så firas 2-kilosgränsen på neo. Personalen kom med ett flaggspel som dom pysslat ihop. <3
Såna små detaljer kan göra så mycket för en familj som ligger inne på den här avdelningen. =)

_MG_4939

thumbnail_IMG_1944

Vi har hunnit äta lunch, lekt på lekterapin och ätit middag. Efter middagen började småttingarna bli rastlösa och lekte med sängen.. och bråkade om vem som skulle få styra med fjärrkontrollen. 😉
Vid 17.00 tog Erik med dom ut till bilen för att åka hem. Imorgon väntar måndag och en ny vecka. Så det måste ställas för det.

_MG_4947

Så tackar vi för den här helgen.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

3 reaktioner på ”2-kilosgränsen passerad! =)

  1. Grattis Ture!
    Tänkte på att för Tures del (och ofta andra barn) så pratar man öppet om vikten, medans för vuxna så är det ofta ett slutet svart/vitt prat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *