Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Idag skrev LT och ÖP om vår familj.

Jag börjar det här blogginlägget med en suddig bild. Det får inte hjälpas att det är en väldigt dålig bild.. den måste bara vara med! Den här bilden tog jag inatt klockan 02.26 bara för att ha bevis på att jag har varit uppe och matat Ture på natten.
Det har ju varit ett himla gnäll om att jag inte är uppe på nätterna. 😉 Så när det gnälls framöver kan jag ta fram den här bilden. =D

Inatt sov Ture inne hos oss hela natten! Det gick mycket bättre inatt än det gjorde igår natt. =)thumbnail_C1089175-3CB7-4869-A2A1-215AB6EEECE5

Såg på op.se att vi var med i tidningen idag. Både ÖP och LT hade med reportaget om oss idag. Det har varit en serie med artiklar angående neonatalvården i Östersund den här veckan. Tyvärr är jag för snål för att betala för tidningen på nätet.. och tidningen fanns inte på Pressbyrån här nere när jag var dit.
Men jag vet att Lindas mamma har tidningen, så vi får väl kolla i den framöver för att se hur det såg ut. =)

thumbnail_IMG_1934

Idag har vi tillbringat hela dagen här inne på sjukhuset. Vi började med frukost och ett telefonmöte klockan 09.00.
När det var avklarat tog vi tag i alla morgonrutiner. Duschning, tvätta och väga Ture. Idag vägde han 1904 gram! =) Wow alltså!! Det går stadigt uppåt!

När morgonrutinerna var klara satte jag mig vid symaskinen och Linda assisterade.
Vi gjorde ett ryck med att sy mössor. Vi har massor av tyg som behöver användas till något vettigt. Vi tyckte det var vettigt att sy mössor och donera till neonatalavdelningen här i Östersund. Det är ju fler barn än Ture som behöver mössa. =)

thumbnail_IMG_1933

thumbnail_IMG_1935

Jag skrev ut ett mönster på prematurbyxor och testade sy ett par. Under tiden fixade Linda det sista med babynestet.

_MG_4772

Byxorna blev helt okej, så det blir till att sy fler såna.
Har även mönster på body som ska sys till byxorna.. Men det får bli en annan dag.

 

_MG_4777

_MG_4778

_MG_4781

Nu tackar vi för den här torsdagen och taggar för fredag! Ja, som om vi märken någon skillnad här.. 😉
Men ändå.. fredag är ju alltid fredag. =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

10 reaktioner på ”Idag skrev LT och ÖP om vår familj.

  1. Hej!
    Kan inte Erik skriva ett blogginlägg om sin upplevelse av graviditeten och nu sjukhusvistelsen. Det känns som att han har fått dra ett ganska tungt lass och varit rätt ensam. Det hade varit intressant att läsa om allt ut hans perspektiv. Kämpa på, snart är ni alla tillsammans igen!

  2. Fina alster ni gjort!
    Läste reportaget om er, själv snyltar jag på föräldrarnas abonnemang på en helt annan mittmedia-tidning x antal timmar iväg, funkar prima 🤣

    Håller med om att det vore intressant att få läsa lite om Eriks upplevelse, men även från lindas håll. Samt den utlovade vloggen om förlossningen.

    1. Vi köpte kläder i storlek 44 vilka är lite stora så skulle säga att han drar 38 just nu men är påväg mot 44 :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *