Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Helgen blev inte som vi tänkt..

Så var det lördag. Planen var att Erik, Elliot och Isabelle skulle komma in till stan och sova över. Meeeeen så blev det inte. Ibland känns det som meningslöst att försöka planera nånting. Det kommer som alltid något oväntat och sätter käppar i hjulen. Jag hade verkligen sett fram emot den här helgen just för att vi skulle få vara tillsammans mer än bara några timmar över dagen.
Så när Erik skickade sms imorse gick luften ur mig en aning.
”Nils verkar vara lite tussig..”

Jaha.. så nu får vi ställa in den här helgen då!
Vi som hade ordnat med barnvakt och allt för dom små. Erik avvaktade lite för att se hur det blev med Nils. Till slut bestämde han sig för att ta med Isabelle in till sjukhuset en stund iallfall. Isabelle hade nog också sett fram emot den här helgen ganska mycket eftersom hon gärna ville träffa Ture.

Signe och Birk fick vara hos momma och moffa.
Oscar och Elliot tog hand om Nils som mest låg i soffan och tittade på tv.

Även om det inte blev som vi tänkt den här helgen så får man försöka vara glad för det lilla.
Erik och Isabelle kom till stan vid klockan 13.00 och stannade till 18.00.

_MG_4747

_MG_4748

Både Erik och Isabelle hann mysa med Ture en stund. =)
Medan Erik satt med honom gick Linda, jag och Isabelle på stan en sväng. Jag hade fått ett uppdrag av Elliot. Han behövde en hatt till skolavslutningen! =)
Det var som en helt annan värld när man kom ut. Vi är ju fast i vår bubbla här på neo.. när man kliver ur den bubblan inser man att det finns något utanför den också. 😉
Idag möttes vi av sol och värme! Så härligt! Folk satt på uteserveringar, åt mat och drack öl. Rena semesterkänslan! Man kunde ju drömma sig bort lite en stund. Ungefär som askungen på balen på slottet. 😉
Så gick vi tillbaka till sjukhuset. Vagnen förvandlades till en pumpa och nu sitter vi här igen.
”Ja.. vad är väl en bal på slottet?” 😉

_MG_4749
Isabelle myser med Ture. =)

_MG_4750

_MG_4751

_MG_4754

För övrigt har det varit en lugn lördag. Läkaren kom inte in till oss på ronden. Han hade inget nytt att komma med idag och allt är lugnt och någorlunda stabilt med Ture.
Det är ju både bra och dåligt. Bra att det är såpass lugnt att läkaren inte har något speciellt att ta upp. Dåligt att det inte varit några större framsteg som behöver förmedlas. Men visst.. man kan ju inte vänta sig att det ska hända så mycket från en dag till en annan. =)

Ha en fortsatt trevlig helg! =)
Kramar Hampus
Polyfamiljen

6 reaktioner på ”Helgen blev inte som vi tänkt..

  1. Kan ni inte turas om och vara där. En å en. För tidigare var det ju pga Lindas tillstånd ni inte var ensamma.

    1. Vi har löst dessa månader utefter vad som passar vår familj bäst, både ur jobbsynpunkt och av privata skäl. Att vara på neo själv är väldigt påfrestande då Ture äter var 3:e timme dygnet runt, det springer personal ut och in flera gånger i timman samt att man inte kan gå ifrån för att varken få frisk luft eller handla mat. Sen är det även psykiskt påfrestande att sitta här, tror det är svårt att förstå om man inte varit i samma sits själv. I läget vi är i nu skulle det isf bli Linda som skulle vara här hela tiden då hon är den som står för maten genom amning och pumpning, så nej, den lösningen funkar inte. Nu hopppas vi dock att det inte är så många veckor kvar.

  2. Hej. Ett stort grattis till er. En liten undran, hur länge tror ni att ni får vara i Östersund? Ha det bra.

    1. Som det ser ut nu finns ingen plan för hur länge vi måste stanna utan vi tar dag för dag men vi hoppas det inte blir allt för många veckor till.

    1. Vi är alla olika och under den här perioden har vi helt enkelt löst saker på bästa sätt, både ur jobbsynpunkt och privata skäl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons