Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Vad skulle du bli när du blir stor?

Fredag idag.. fredagsfeeling..? Njae.. det vet jag inte riktigt om det är. Här är den ena dagen den andra lik. Man befinner sig i nån slags bubbla här på neo.
Imorse fick vi in Ture på rummet strax före klockan åtta. Så började dagen med morgonmys och matning.
Läkarna rondade vid klockan 10.00. Nu fick vi äntligen svar från senaste ultraljudet på Tures hjärna.
Det gjordes ett ultraljud i Umeå som visade en liten blödning, ett så kallat ”blåmärke på hjärnan”.
Ultraljudet som gjordes i tisdags visade att blödningen gått tillbaka och börjat läka ut. Puh! Det var skönt att höra. Mest troligt är det här ingenting som kommer märkas framöver.

Sen har dagen rullat på med att Linda har pumpat och ammat.. hon har suttit och myst med Ture.. vi har ätit mat.. jag har suttit och jobbat vid datorn ett par timmar. Linda kuverterade brev som ska iväg. Vi har gemensamt börjat strukturera hur personalstyrkan och barngrupperna ska delas in på förskolan till hösten. Det är alltid en massa pusslande för att få ihop det. Jag tror vi har kommit fram till en bra lösning som vi ska presentera för våra anställda så de får chans att tycka till också.

Medan vi satt här och fixade hörde vi en massa ljud utifrån. Lastbilar med skrikande studenter rullade förbi. Aha, idag tar dom studenten här i stan. Stort grattis och lycka till i framtiden till alla er som just gått ut gymnasiet. =) För min egen del är det 15 år sen jag tog studenten. Det blev jag varse häromdagen då jag fick inbjudan till 15-års återträff från SPFG3 2004. (Samhällsprogrammet – Företagargymnasiet).
Det verkar ju som jag valde rätt linje på gymnasiet såhär 15 år senare. 😉 Skönt att veta det nu med facit i hand.
Annars är det nog rätt vanligt att man inte jobbar med det man trodde att man skulle göra när man valde linje i 9:an. Linda gick omvårdnad och Erik fordonsprogrammet. Verkar inte som att dom valde rätt..? 😉
Hur ser det ut för alla er läsare? Blev du det du trodde att du skulle bli när du blir stor? 😉

10400522_103599976155_3010286_n
Här är en bild 5 år efter gymnasiet med några av mina fantastiska klasskamrater. <3

Nu blir det kvällsmys med Ture. Imorgon kommer Erik, Elliot och Isabelle in till stan. =) Småttingarna är hos momma och moffa, Moa skulle iväg med kompisar, Alexander sova hos en kompis och Oscar är hemma och tar hand om Doris.
Ser fram emot att dom kommer imorgon. =)

Så säger vi tack för idag och ha en fin helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Vad skulle du bli när du blir stor?

  1. Va skönt att blödningen gått till baka, o att lilla Ture mår bra,,, jag gick först tandsköterskeutbildning fattar egentligen inte varför, har aldrig jobbat som det, men sen gick jag barnskötarutbildningen o det har jag jobbat med många år innan jag fick egna barn, som jag nu är hemma med, trivdes jätte bra o jobba på dagis önskar er en jätte trevlig helg

  2. Njae inte direkt, gick omvårdnad, tog studenten för 10 år sedan och nu 10 år senare är jag snart 30 och sjukpensionär så inte direkt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons