Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Flytt till familjerum! =)

Dagen stora framsteg! Vi har fått flytta in på ett familjerum på neo. Nu får vi ha Ture inne på rummet istället för att han ska ligga på sal! =)
Det är så himla skönt att få ha det så. Då behöver vi inte springa mellan salen och föräldrarummet. Nu kan vi ägna mer tid åt att mysa med Ture och ta hand om honom.
Han har skött sig exemplariskt enligt personalen här. Ett riktigt A-barn när det gäller prematurbebisar. 😉

Dagens projekt har varit att gå från att mata varannan timme till var tredje timme. Då måste han klara en större mängd mat vid varje måltid.
Den övergången har gått fint! =) Numera äter han 31 ml var tredje timme.

_MG_4615

_MG_4616

_MG_4618

_MG_4619

thumbnail_IMG_1838

Här kommer en bild där man kan se hur liten Tures napp är:

IMG_2061

IMG_2062

Jag har fått lite uppdateringar från Norge idag också. Isabelle har varit ute och fiskat och får nu lära sig att filéa fisken! =)

thumbnail_IMG_1844

Hon har även övningskört båt.
Man blir ju lite avundsjuk när man ser dom här bilderna. Tänk att få vara ute på havet i solen och fiska nu.
Nåja.. nästa år! =)

thumbnail_IMG_1842

Så tackar vi för den här dagen med de framsteg som varit! =)
Imorgon kommer Erik och barnen. <3
Så får vi vara en familj en stund igen. =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

10 thoughts on “Flytt till familjerum! =)

  1. Men guuuuud så fin han är! Jag ser lika mycket av er alla tre i honom. Så härligt att ni fått kommer till så fint rum 😍 grattis igen ❤

    1. Tack, ja det känns verkligen skönt att ha fått komma in på rum, känns nästan lite som att komma ”hem” då vi låg i samma rum sist vi var här.

  2. Men vad roligt:) ni bor i exakt samma rum som vi fick göra dom första dagarna i april 2017 med våran lille kille :) lite lyxigt så där :) vem vet ni kanske får åka snabbare än ni tror. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *