Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Idag åkte vi hem! (Tillfälligt)

Den här förmiddagen tillbringade jag och Linda inne på salen med Ture. Linda satt med honom i famnen ett par timmar och myste. =) Läkarna kom när dom gick runt och rondade. Dom informerade om att idag var planen att öka maten till 19 ml per mål och fortsätta med mat varannan timme. Då är han uppe i den mängd mat han behöver per dygn. Om det funkade så skulle navelkatetern tas bort eftersom han inte behöver dropp längre. =)

_MG_4591

_MG_4602

_MG_4610
Här är Tures napp. Den är pytteliten! Det kanske inte syns på den här bilden, så vi får nog ta en bild med en tändsticksask bredvid så ni ser hur liten den verkligen är. =)

_MG_4613

_MG_4614

Vi pratade med personalen om det var möjligt att vi kunde avvika några timmar på eftermiddagen idag. Vi hade en del som behövde fixas på hemmaplan och tänkte passa på att göra det innan vi får flytta in på eget rum med Ture. När man väl fått göra det så är man mer eller mindre fast dygnet runt. Då förväntas föräldrarna vara på plats dygnet runt.
Det var väldigt lugnt på neo idag, så det var inga problem att vi åkte iväg.

Vid 13.30 rullade vi hemöver.
När vi kom hem så röjde vi på en stund. Vi slängde kläderna i tvätten, städade i köket, packade om för att klara en vecka till på neo..
Vid 16.40 kom Erik och barnen hem från förskolan. =D
Det  var härligt att få ta emot dom och se deras glada miner när vi var hemma.
Jag åkte iväg på ett möte som jag bokat in klockan 17.00. När jag kom därifrån åt vi middag tillsammans. <3

thumbnail_IMG_1820

Sen var det dags att göra småttingarna klara för läggning. När vi fått dom i säng så packade Linda och jag in oss i bilen för att åka tillbaka till Östersund.
När vi kom in till sjukhuset gick vi direkt till Ture för att se hur läget var nu. Navelkatetern var dragen! Hurra! Då har det funkat med maten. =) Ytterligare en grej som gick att plocka bort. Nu har han bara kvar saturationsmätaren. Den kommer ju sitta kvar tills vi får åka hem. Men den är inte livsuppehållande och man kan ta bort den tillfälligt om det behövs. Det är heller inget man behöver vara rädd att man råkar dra bort. Skönt! =)

Nu laddar vi för morgondagen! Då kommer Erik och barnen hit till oss! <3

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

2 thoughts on “Idag åkte vi hem! (Tillfälligt)

  1. Vad härligt att höra att allt går åt rätt håll och att han blir starkare och äter mer varje dag! På bilderna ser han ut att ha vänster arm i konstig vinkel ibland, hoppas att armen är ok? Fint att ni fick träffa resten av familjen idag också.

    1. Inga problem med vänster arm, inget varken vi eller någon på sjukhuset reagerat på. Kanske ser så ut på bilderna då han gärna vill ha händerna ovanför filten och gärna bakom huvudet :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *