Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Amnings-coachning!

Så har vi tillbringat ännu en dag med Ture. =) Han fortsätter att sköta sig där inne i kuvösen och hade varit snäll med personalen inatt som det lät.
Dom hade vägt honom på morgonen. Nu hade han äntligen vänt! Hittills har han gått ner i vikt för varje dag, men från igår till idag hade han gått upp! Hurra! =) Ni hoppas vi det håller i sig så han fortsätter gå upp i vikt och må bra.

Ture har fått en fin skylt på kuvösen som personalen fixat.
Han verkar ha en ganska stor familj som det ser ut. 😉

_MG_4591

Idag har vi pysslat om Ture och suttit och myst med honom.
Linda har kämpat på med pumpning.. och jag har piskat på henne. 😉 Nu ska vi göra en ansats att komma igång med mjölkproduktionen. Det är ju inte helt lätt när man föder barn för tidigt och hamnar på neo. Av erfarenhet så är det mycket lättare att få amningen att fungera om man föder barn när det är värdigt och kan amma själv.
Jag har coachat Linda hela dagen. ”Pumpa nu!” ”Drick vatten nu!” ”Läge för pumpning nu!” ”Drick det här glaset saft nu!” 😉
Rekommendationen är att amningen ska vara en lugn tillställning.. men Linda är ju inte som alla andra. 😉 Hon behöver en hård coach som driver på henne. =)
Om det går trögt så hjälper jag till med handpumpen! Det är något tillfredsställande med att få ut mjölk ur ett bröst. Hmm.. låter lite sjukt när jag skriver det ser jag nu.. men det bjuder jag på. 😉

Nåja, vi ska se om vi får till det här med mjölkproduktionen inom ett par dagar. =)

thumbnail_IMG_1788

På hemmaplan har Erik fixat gräsklipparen som tydligen hade nån trasig slang. Sen har dom roat sig med att klippa gräset. Värsta eventet tyckte småttingarna. =)

thumbnail_IMG_1790

thumbnail_IMG_1791

thumbnail_IMG_1792

thumbnail_IMG_1793

thumbnail_IMG_1794

Medan dom var ute kom husvagnsleveransen. =)
Väldigt skönt att vi fick hjälp av moffa att hämta hem den. Tusen tack!

thumbnail_IMG_1795

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

4 thoughts on “Amnings-coachning!

  1. Vilka kämpar ni är allihop. Jag blir både så glad och lite ledsen för er skull. Stort grattis så klart till fina Ture och Linda som har gjort en superinsats med livet som insats. Ni alla har gjort en stor insats!
    Men där hemma finns Erik och barnen och här finns ni. Vilka långa månader med oro och separation ni har haft. Nu håller jag tummarna för ett snabbt återseende och en förening av hela familjen. Stort lycka till och strunta i folk som undrar vem som har sex med vem eller som delar rum med vem.
    Lycka till! Jag tycker verkligen om er blogg!

    1. Ja nu längtar vi verkligen tills vi alla är samlade hemma i huset igen, det har varit en lång och jobbig period för oss alla oavsett var vi befunnit oss. Ang kommentarerna så sållar vi givetvis, vi svarar på mycket men även vi har ju ett privatliv :)

  2. Stort grattis och lycka till! Skönt att höra att allt gick förhållandevis bra ändå. Ture är ett fint namn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *