Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Bebisen ska heta…

Hurra hurra hurra! Idag är det morsdag! Stort grattis till alla mammor som gör ett bra jobb! Alla mammor som offrat sina kroppar för att föda liv!
Vi är otroligt glada för alla våra barn och jag är stolt och tacksam över Linda, vår familjs mamma! <3

Att bli välsignad med att få barn är ingen självklarhet eller rättighet på något sätt. Vi har verkligen kämpat för varje barn som ska bli till. Inte minst för vårt senaste nytillskott. Hela graviditeten har varit ett orosmoment som slutade väldigt dramatiskt. Men vi fick vår belöning – ett friskt barn. =)
Det kanske är svårt att sätta sig in i vilket helvete vi gått igenom med den här graviditeten. Ni är många som har stöttat oss hela vägen och det är vi väldigt glada och tacksamma över! <3

Det har kommit några enstaka kommentarer som varit väldigt negativa. Till dig som kommit med nedlåtande och taskiga kommentarer vill jag bara säga F*CK YOU! Du har ingen som helst aning om vilken drivkraft Linda har! Du har ingen förståelse för våra känslor över huvud taget.

Barnet mår bra och Linda har återhämtat sig efter förlossningen. Idag fick hon fira morsdag med ytterligare ett barn! Hurra! =) Grattis till Supermamman! <3

thumbnail_IMG_1645

Idag åkte Erik in till Östersund med barnen. Det var många förväntningar i luften kan man säga! Det skulle bli så kul att se hur alla reagerade på sin nya lillebror. =)

Precis när Erik anlände till stan så var det lite mycket på gång inne på neo-iva. Jag satt med bebisen i famnen och Linda satt bredvid. Ett akutlarm gick och en ny bebis skulle komma till avdelningen.
Linda blev utskickad och jag fick sitta kvar med hörselkåpor bakom en skärm. Det har med sekretess att göra såklart.
Det var ganska mycket som hände kring den nya bebisen och jag tror att den fick flygas iväg till något större sjukhus ganska snabbt.

Under tiden jag satt där med bebisen mötte Linda upp resten av familjen och dom gick ner till cafeterian och köpte korv och glass.

IMG_1449

IMG_1450

IMG_1453

IMG_1445

En stund senare släpptes dom in på salen där jag satt. Helt underbart att få sitta där och ta emot syskonen. =)
Nils, Signe och Birk va lite fundersamma på vad det var jag hade där i famnen. 😉
Birk blev sur för att jag gömde bebisen under en filt. Haha! Han ville ju se hela!

IMG_1454

thumbnail_IMG_1760

Jag lämnade över bebisen till Erik så han fick sitta och mysa också. =)
Och nu var det läge att diskutera det här med namn. Nu när vi äntligen var samlade och alla fått träffa lillebror.

Efter en kort överläggning var vi eniga. Han ska heta Ture. =)
Det är alltid svårt att bestämma namn tycker jag. Det är som så overkligt på något sätt. Men Ture känns helt rätt! =)

thumbnail_IMG_1761

thumbnail_IMG_1762

Medan Erik satt med Ture tog jag och Linda med Nils, Signe och Birk till lekterapin. Där finns mycket kul att leka med. =) Elliot följde med han också medan Moa stannade kvar hos Erik och Ture.

thumbnail_IMG_1764

thumbnail_IMG_1769

Vi avslutade med att åka iväg för att äta middag tillsammans innan Erik åkte hem med barnen igen.
Sen har Linda suttit med Ture några timmar. Mycket hud mot hud idag. Det är bra! =)

thumbnail_IMG_1778

thumbnail_IMG_1779

Så tackar vi för idag!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

26 reaktioner på ”Bebisen ska heta…

  1. Hej familjen! Har följt er ett tag nu och tycket om att läsa er blogg. Jag hoppas verkligen att det gå vägen med Ture. Att få ett förtidigt fött barn är aldrig roligt. Det kan uppstå så mkt komplikationer och mkt oro uppstå oftast som föräldrar. Men med mkt kärlek går oftast allting bra. Jag tycker det är härligt att ni lever i den familjekombination och stå för den. Min bestämda uppfattning är att alla ska få leva de liv som de vill och vilka konstellationer som helst när det gäller vuxna människor. Bara alla är med på det. Känner igen mkt som ni skriver om vad folk ställer för frågor m.m. Det är verkar som det är fritt fram och ställa vilka frågor helst om man lever i andra konstellationen än normal normen i världen. Jag ogillar skarpt det tänket och tycker det är respektlös från dessa människor. Nog om detta. Lycka till och fira livet. //Kim

    1. Tack för din fina kommentar, ja det är alltid en oro att få ett prematurt barn, men vi känner oss ganska lugna då vi varit med om detta flera gånger innan och vet lite hur allt fungerar. Ture är verkligen en A bebis så nu hoppas iv att tiden här inte blir allt för lång.
      Kram

    1. Tack <3
      Du får komma å hälsa på så snart vi kommit hem, var verkligen länge sedan vi sågs nu.

  2. Vilken liten sötnos! Vad bra att det gick bra med både Linda och lilla Ture så ett jättestort grattis till er alla. Ha det bara bäst och stort lycka till i fortsättningen

  3. Grattis till lillen och skönt Ture och mamman mår bra. Hittade er blogg ganska nyss och något jag undrar över är hur kom ni fram till att ni ville leva med flera partners än de traditonella? Har ni stött på fördomar el dömande från andra människor? Och en fråga till är ni killar hetro och har bara sex med Linda var för singel har ni killar även sex med varandra?
    Och har ni alla skilda sovrum el alltinerar ni vem som sover hos Linda? Förstår ni just nu har fullt upp med er nya familjemedlem men skulle va kul med ett inlägg där jag får svar på mina frågor längre fram.
    Personligen skulle jag inte vilja leva som ni gör men jag dömmer er absolut inte för ert livsval (kanske har en och annan fördom dock ?), vi är alla olika och vill leva på olika sätt. Brukar resonera som så att så länge man inte skadar sig själv el andra så gör som du vill och skit i vad andra tycker 🙂

    1. Om du scrollar längst ner så hittar du kategorierna för bloggen – där finns Q/A och ”Hur allt startade”?

    2. Svar på alla dina frågor och fler därtill finns längre tillbaka i bloggen så kika gärna tillbaka i den.
      Men kort sammanfattat så är vi alla 3 tillsammans på samma villkor och delar alltså samma säng.
      Välkommen hit 🙂

  4. Ett stort grattis till er och ett varmt och kärleksfullt välkomnande till lilla Ture?
    Många kramar till er alla och en extra var till Linda och Ture ?

  5. Tycker ni är helt fantastiska! Har följt denna graviditet med spänning! Skönt att allt gått bra och att lille Ture och mamma mår väl. ♥️ Hälsningar från Höga Kusten

  6. Stort GRATTIS till Ture och så otroligt skönt att allt ändå gick bra för er!
    Hoppas ni också får tid att reflektera över hur förlossningen startade, måste ju varit otroligt traumatiskt…hoppas ni för ngn typ av hjälp att bearbeta det!
    Kram❤️

    1. Ja det var verkligen en traumatisk upplevelse den där morgonen, ingen man kunde ens föreställa sig. Men vi pratar mycket med varandra och tycker att det hjälper otroligt bra att kunna fylla i varandras frågetecken och få ”älta” runt lite vad som egentligen hände. Har blivit erbjuden att prata med kuratorn här på sjukhuset men just nu iaf känner vi nog att prata med varandra räcker, det är ju vi som varit med om man säger. Kuratorn här kan ju egentligen bara lyssna.

  7. Ni är en fantastisk familj som verkligen kämpar för att leva ert liv. Ni är modiga, starka och beundransvärda. Och vilken kvinna du är Linda, allt du gått igenom, inte allra minst denna graviditet. Jag önskar all lycka och grattis till er familj!

    1. Tack <3
      Det har varit den jobbigaste graviditeten av dom alla men nu när vi har Ture i vår famn och vi vet allt gått bra med både mig och honom känns det verkligen värt alla jobbiga dagar vi gått igenom.

    1. Ja det har varit en jobbig graviditet med många turer men nu är vi snart i mål, känns underbart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *