Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Flytten till Östersund gick bra!

Imorse fick vi besked om att flytten av bebis (som fortfarande inte fått något namn;) skulle ske klockan 11.00. Vi var ner till neo-iva som snabbast för att prata med personalen och säga hejdå till grabben.
Sen packade vi ihop våra saker och gick ut till bilen. Innan vi kunde lämna Umeå var vi tvungna att åka till campingen för att hämta lite saker i husvagnen samt ställa iordning den för att bli hämtad. Eftersom vi hade fel bil i Umeå kunde vi inte dra hem den idag. Planen var att vi skulle byta bil med Erik innan flytten till Östersund så vi kunde dra med husvagnen hem.
Nu gick ju allt lite snabbare än beräknat, så det hann inte bli något bilbyte.
Så husvagnen får stå kvar och vi har fått hjälp att hämta hem den till veckan.

Vi va även tvungna att åka till biblioteket för att lämna tillbaka böcker och svängde in på Ica maxi och köpte smörgåstårta. Vi fick en fin rabattkupong i en babybox så vi kunde köpa smörgåstårtor till halva priset. =) Sen bar det av från Umeå mot Strömsund.

thumbnail_IMG_1752
Här ligger han i transportkuvösen och görs redo för flygning.

thumbnail_IMG_1749

Efter några timmar kom vi hem! Linda som inte varit hemma sen 28 januari! Det var nog en märklig känsla för henne framförallt. Vi gjorde en mellanlandning på två timmar. Vi åt tillsammans som en familj hemma i vårt hus! Vilken lyx! =)
Lindas mamma och hennes gubbe kom förbi och fikade.
Vi packade om och gjorde oss redo för en tid på neo i Östersund.

thumbnail_IMG_1755

thumbnail_IMG_1756

thumbnail_IMG_1757

Resan gick bra både för bebisen och oss.
Nu är vi installerade på föräldrarum och bebisen på sal. Vi har fått träffa våra gamla vänner här på neo. Det var ju inte så länge sen vi låg här med Nils och Signe.. Så de flesta i personalen känner vi och dom känner oss. Det är faktiskt riktigt skönt! Dom vet vilka vi är och hur vår familj ser ut. =)

thumbnail_IMG_1758

Det har varit en lång dag och nu ska vi ta och ladda för morgondagen. =)
Erik och barnen kommer in till Östersund för att träffa vår nya familjemedlem! =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

2 reaktioner på ”Flytten till Östersund gick bra!

  1. Sove så godt.
    Tenker på dere. Jeg er så glad alt er bra. ?
    Linda ser jo så bra ut etter det hun har vært gjennom. Hvilken superkvinne.
    Fortsatt fin helg til dere.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *