Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Idag blev det tivoli för vår del!

Så var det söndag. Idag har det varit strålande väder! Enligt Smhi skulle det vara mulet och inte lika varmt som igår.. Smhi hade fel! Solen har gassat hela dagen och det har varit minst lika varmt som igår.
Under förmiddagen tog vi det lugnt vid husvagnen. Vi åt smörgåstårta till lunch och sen åkte vi iväg en sväng. Den här helgen var det tivoli i stan!! =) Vi passade på att ta oss en tur dit.
Vi spenderade ett par timmar där.

_MG_4442
Signe var spänd av förväntan! Vad är egentligen tivoli för nåt..? 😉

_MG_4445

_MG_4459

Nils och Signe tog första åkturen i bilar som går på räls. Nils såg mest ut som att han skämdes. Han brukar göra det när det är såna här upptåg! 😉 Efter ett par turer så slappnade han av lite och kunde ha roligt.

_MG_4461

_MG_4471

Andra åkturen hakade även Birk på. =)

_MG_4474

_MG_4485

_MG_4487

_MG_4491

_MG_4494

_MG_4516
Moa och Alexander åkte ett par karuseller dom också. =)

_MG_4518
Signe har vunnit en nalle! Vilken lycka!! =)

_MG_4519

_MG_4502

_MG_4531
Birk vann en nalle han också. =) Hurra!!

_MG_4536

_MG_4550

Som avslutning på vårt tivolibesök satte vi oss i gräset och fikade.
Moa tyckte lite synd om Nils som inte fått någon nalle, så hon tog med honom och fixade det. =) Alla nöjda och glada.

_MG_4552

Vid klockan 14.00 åkte Erik och barnen hemöver. Som vanligt så känns det som dom lämnar ett stort tomrum här i Umeå. Det blir så påtagligt på söndag eftermiddag varje vecka.. man längtar hem! Längtar till en normal vardag! Längtar till familjen får vara samlad igen!
Men det är bara att bita ihop.. Det är inte länge kvar nu till förlossning.. Sen är det några veckor på neo innan vi äntligen landar hemma.
Om man tänker tillbaka så känns 28 januari lååångt bort. Det var den dagen Linda och jag åkte till Östersund. Efter det har vi levt ett splittrat liv. Snart fyra månader.
Man får tänka på belöningen som kommer efter allt detta. En bebis! =)

Resten av eftermiddagen har Linda och jag grejat på i husvagnen. Först satt vi ute i solen en stund och laddade för att ta tag i något.
Har betalat räkningar, lånat om böcker på biblioteket vi nätet, kollat igenom kort, lagat middag, diskat.
Nu ska vi snart varva ner med att kolla på Robinson.

Så tackar vi för en fin helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *