Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Grattis till superkvinnan!

Idag är ingen vanlig dag, idag är det Lindas födelsedag! Hurra, hurra, hurra! =)
Här kommer några smakprov från gårdagens gravidfotografering av denna superkvinna:

thumbnail_IMG_1645

IMG_1646

thumbnail_IMG_1649

Tänk att hon fött 7 barn och är gravid med sitt åttonde barn nu! En graviditet från helvetet med stora risker! Men här står Linda ändå stark och vacker. Målmedveten om att allt kommer gå bra.
Tillsammans har hon, Erik och jag en stor familj, företag, många minnen och planer för framtiden. Utan Linda skulle vi inte vara där vi är idag! Hon är en helt makalös superkvinna! <3

Den här dagen började vi med att fixa smörgåstårtor som skulle levereras till fotografen som genomförde gravidfotograferingen igår. Vi helghandlade, städade husvagnen och åt lunch.
Sen gick vi bort till servicehuset för att ockupera hela köket där en stund. 😉 Vi bakade bottnar till pinocchiotårta. En tårta till Linda och en som ska leveraras imorgon.

En dusch och sen middag. Därefter var det till att förbereda inför att Erik skulle rulla in på campingen. =)
Strax innan 19.00 kom dom och då serverades varmkorv. Lite sen middag för barnen idag.
När vi började plocka bort middagen rullade en bil in och parkerade bredvid husvagnen. Jag skämtade om att det är nån som ska komma och fira Linda.
Det visade sig att det inte var något skämt. Det var Nils och Signes gudmor som kom på besök! =)
Oväntat och väldigt kul! Perfekt i tid för kaffe och tårta också. =)

thumbnail_IMG_1650

thumbnail_IMG_1651

Nu har barnen äntligen somnat.. Det tog sin lilla tid ikväll.
Så tackar vi för idag och ser fram emot morgondagen! Det ska visst bli fint väder. =) Tror vi ska hänga vid husvagnen hela dagen.

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

4 reaktioner på ”Grattis till superkvinnan!

  1. Stort Grattis vackra Linda! Jag fullkomligt längtar tills jag får uppleva min första graviditet och önskar jag får många efter det och kan vara stark som du! Ni är så fina. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons